Најдобрите Онлајн Казино со Boloro

Во денешната дигитална ера, сите велат дека иднината на светот е онлајн. Но, што ако ви кажеме дека е точно спротивното? Што ако, поради зголемената загриженост за безбедноста околу сајбер безбедноста, најдобриот начин напред е назад? Што ако иднината е офлајн?

Тоа е местото каде што Boloro плаќањата влегуваат во игра. Boloro е мобилна мрежа за плаќање која разбира дека интернетот никогаш не бил дизајниран за безбедни трансакции. Во свет полн со хакирање, прекршување на најавување, малициозен софтвер и други форми на измама, важно е да ги држите вашите плаќања и автентикација исклучени од интернет за да го направите безбедно.

Болоро ја заврши целата работа за оваа нова иднина на автентикација на офлајн плаќање. Како, може да прашате? Дозволете ни да погледнеме подетално. На оваа страница ќе најдете сè што треба да знаете за Boloro плаќањата и повеќе.

Најдобрите Онлајн Казино со Boloro
Што е Болоро?

Што е Болоро?

Boloro е производ на глобална компанија, Boloro Global Limited - технолошки провајдер кој обезбедува едноставни и уникатни решенија за спречување на измами, овозможување финансиско вклучување и промовирање на транспарентност. Boloro Global Limited е бизнис во Делавер основан во 2009 година и со седиште во Њујорк, со операции во земји како Индија, делови од Африка, Блискиот Исток, Америка и Европа.

Мобилна платформа која е идеална за сите форми на проверка на идентитетот при правење трансакции, Boloro навистина е иновативна услуга во денешното поврзано општество. Па, како функционира? Boloro ги избегнува ризиците и опасностите од веб и оперативните системи со користење на безбеден сигнален слој кој е врзан за мобилниот уред, што го користи владата за емитување на итни Amber предупредувања до корисниците. Станува збор за повеќефакторско и повеќеканално решение кое работи на паметни телефони без потреба од некоја АПП или мрежа, а со тоа не остава дигитална трага во меморијата на слушалката. Дополнително, овој патентиран процес е одобрен од Глобалната асоцијација на асоцијација на мобилни оператори (GSMA) - правејќи го искуството со игри и процесот на плаќање доверливи и законски.

Болоро моментално е достапен во земји како Индија, делови од Африка и Блискиот Исток, вклучително и Палестина. Целниот раст на секој од овие пазари е најмалку 25% до 2023 година, што би значело над 10 милиони животи под влијание на овој повеќеканален во следните 12-24 месеци. Покрај горенаведените пазари, Болоро таргетира и други пазари, вклучувајќи ги Соединетите Американски Држави, Европа, Латинска Америка и Карибите. Со моментално присуство во над 150 земји, Болоро е на добар пат да биде добро позната глобална платформа.

Што е Болоро?
Депонирање со Болоро во казино

Депонирање со Болоро во казино

Депонирањето со Boloro Global е едноставно, фокусирано на мобилниот телефон и се фокусира на методот на плаќање допрете и одете. Оваа мулти-факторска и повеќеканална платформа за плаќања има пристап сличен на банкомат за депонирање пари. Не е потребна апликација - се што ви треба е вашиот мобилен телефон и вашиот 4-цифрен PIN запомнат специфичен за корисникот за успешно плаќање на средствата. Начините на плаќање Boloro Global имаат можност да се автентицираат без интернет-врска и USSD да исчезне без остаток од неговата содржина или PIN-кодот на корисникот на уредот потоа - правејќи ги глобалните плаќања безбедни, без напор и без измами. За коцкарите да направи депозит во казино, едноставно:

 • Изберете Boloro како опција за плаќање
 • Поврзете го Boloro со вашата банкарска сметка или е-паричник со внесување на вашите детали „Земја“, „Мобилен оператор“, „Број на мобилен“ и „Тип на сметка“ во отворените полиња.
 • Поставете ја вашата трансакција
 • Откако ќе завршите, изберете „Плати со Болоро“
 • Почекајте флеш текстуалната порака што ја опишува вашата трансакција да биде доставена до бројот на мобилниот телефон поврзан со вашата банкарска сметка или е-паричник.
 • Внесете го вашиот мемориран 4-цифрен PIN за да ја потврдите автентичноста на нерешената исплата
 • Откако ќе заврши вашата трансакција, ќе добиете инстант потврда преку СМС.

Дневни ограничувања за депозити

Бидејќи ова решение за автентикација на мобилни плаќања директно се поврзува со вашата банкарска сметка или е-паричник, вашиот дневен лимит за депозит во Boloro ќе биде во согласност со дневните лимити за депозити на давателот на банкарството или на е-паричникот. Погрижете се да проверите кои се вашите дневни ограничувања пред да го направите вашиот депозит во казино за да обезбедите беспрекорен депозит во казино.

Депонирање со Болоро во казино
Како да направите повлекување со Болоро

Како да направите повлекување со Болоро

Исто како што Boloro користи пристап сличен на банкомат за депонирање пари, така е и случајот со повлекувањето средства. Повлекувањата следат сличен процес како оној на депозитите - се што ви треба е вашиот мобилен телефон и мемориран 4-цифрен пин. Корисниците можат да ги повлечат плаќањата на еден од двата начини. Ајде внимателно да ги разгледаме овие методи:

Бесконтактно повлекување од банкомат

За корисниците да направат повлекување користејќи го методот за безконтактно повлекување банкомат, едноставно:

 • Нацртајте СМС-порака користејќи го „Идентификаторот на банкоматот“ што се наоѓа на банкоматот проследено со сумата на пари што сакате да ја повлечете и испратите или скенирајте го QR-кодот на банкоматот со вашиот мобилен телефон.
 • Почекајте флеш текстуалната порака што го опишува вашето повлекување да биде доставена до бројот на мобилниот телефон поврзан со вашата банкарска сметка.
 • Внесете го вашиот мемориран 4-цифрен PIN за да го потврдите автентичноста на повлекувањето што чека
 • Откако ќе се потврди вашето повлекување, ќе добиете потврда за дебитирање на сметката на вашиот мобилен уред, а банкоматот ќе ви ги раздели средствата.

Гео-локација повлекување банкомат

Алтернативно, за коцкарите да направат повлекување користејќи го методот за повлекување банкомат за гео-локација, едноставно:

 • Нацртајте СМС-порака користејќи го „Идентификаторот на банкоматот“ што се наоѓа на банкоматот проследено со сумата на пари што сакате да ја повлечете и испратите или скенирајте го QR-кодот на банкоматот со вашиот мобилен телефон.
 • Почекајте флеш текстуалната порака што го опишува вашето повлекување да биде доставена до бројот на мобилниот телефон поврзан со вашата банкарска сметка.
 • Внесете го 4-цифрениот код за мапирање како што е прикажано на екранот на банкоматот
 • Потоа, внесете го вашиот мемориран 4-цифрен PIN за да го потврдите автентичноста на повлекувањето готовина што чека
 • Откако вашето повлекување ќе биде потврдено, ќе добиете потврда за задолжување на сметката на вашиот мобилен телефон, а банкоматот ќе ги раздели вашите средства.

Дневни ограничувања за повлекување

Бидејќи ова решение за автентикација на мобилни плаќања се поврзува директно со вашата банкарска сметка, вашиот дневен лимит за повлекување Boloro ќе биде во согласност со дневните лимити за повлекување на вашиот банкарски оператор. Погрижете се да проверите кои се вашите дневни ограничувања пред да ги повлечете средствата за да обезбедите непречено повлекување на казиното.

Како да направите повлекување со Болоро
Надоместоци и времиња за обработка на Болоро

Надоместоци и времиња за обработка на Болоро

Во однос на деталите околу времето на обработка и надоместоците за депозити и повлекувања, корисниците откриваат дека Boloro е една од најзгодните услуги таму за плаќања во казино и повлекување готовина. За да го илустрираме ова, да ги погледнеме таксите за обработка на плаќањата, како и времето за обработка на депонирање и повлекување:

Надоместоци за обработка на Boloro Global Limited

Како што е моментално, глобалниот менаџерски тим на Boloro ја разви оваа платформа за плаќања на начин што корисниците со кои се соочуваат потрошувачите кои пристапуваат и ги користат услугите на Boloro не плаќаат никакви надоместоци за обработка на плаќањата. Сепак, ќе се применуваат такси за онлајн трговецот, компанијата или бизнисот што го интегрира Boloro Global како една од нивните трансакциски услуги - износот е нејасен во оваа фаза.

Време на обработка на депозити и повлекување на Boloro Global Limited

Поради пристапот на Boloro како банкомат за сите глобални плаќања, трансакциите како што се депозити и повлекувања се моментални или се во согласност со времето на обработка на вашата банкарска сметка или давател на е-паричник. Погрижете се да ги знаете времињата на обработка на депозитите и повлекувањата од вашата банка или давател на е-паричник со посета на нивната веб-локација или банкарска апликација. Со тоа, можете да обезбедите ефикасно и беспрекорно онлајн плаќања и искуство со игри.

Надоместоци и времиња за обработка на Болоро
Каде е прифатено плаќање Boloro?

Каде е прифатено плаќање Boloro?

Болоро е глобален бизнис кој работи во и е поддржан од земји ширум светот. Сепак, се покажа дека е најпопуларен од корисниците кои пристапуваат до неговите услуги во земји како Индија, делови и од Африка и од Блискиот Исток - вклучувајќи ја и Палестина. Покрај горенаведените земји, Болоро е во процес на таргетирање и други земји. Ова вклучува пристап, услуги и поддршка дадена во САД, Европа, Латинска Америка и Карибите. Со своите услуги достапни и присутни во над 150 земји, Болоро ги прифаќа сите валути и пари и е на добар пат да биде добро познат глобален бизнис.

Каде е прифатено плаќање Boloro?
Топ бонуси со Болоро

Топ бонуси со Болоро

Бонусите за онлајн казино се различни награди што ги добиваат играчите за извршување на одредени задачи во казино и се начин казината да привлечат и задржат играчи. Овие задачи вклучуваат, но не се ограничени на пријавување, правење депозити, играње лојално и повикување на нови членови. Важно е играчите да знаат каков тип на бонуси во казиното можат да очекуваат пред да се приклучат на искуството со игри. Без оглед на тоа во која земја играте, бонусите за казино може да варираат од награди за добредојде, повторно вртења, бонуси со високи ролери до бесплатни бонуси за вртење.

Во зависност од начинот на депозит, секој бонус за онлајн казино се доделува за одреден настан. Како што е моментално, има многу малку информации и податоци за бонусите кои обично се издаваат во казиното Болоро. Сепак, за најсигурни информации за тоа кои бонуси се достапни и кои се најдобри, прочитајте го најдобриот водич за бонус за онлајн казино.

Топ бонуси со Болоро
Како да го изберете вистинскиот метод за депозит

Како да го изберете вистинскиот метод за депозит

Без разлика во која земја се наоѓате, интернетот ги отвора корисниците на различни безбедносни закани. Очигледно е дека онлајн измамата станува сè пософистицирана и затоа е потешко да се открие и избегне. Затоа изборот на вистинскиот начин на депозит за сигурни и сигурни трансакции со пари е од клучно значење. Корисниците сметаат дека Boloro е идеален избор за мобилни трансакции.

Тоа е затоа што високоискусниот глобален менаџерски тим на Boloro ја разви оваа платформа за плаќање на начин што ја става безбедноста на корисникот на чело на сите трансакции. Со заобиколување на онлајн автентикацијата, Boloro додава дополнителен слој на безбедност за корисникот. Дозволете ни да ги разгледаме подетално добрите и лошите страни на користењето на Boloro Global за плаќања во казино.

Добрите страни:

 • Сигурна автентикација во реално време со помош на push USSD, посебен, безбеден канал што ги избегнува интернетот и оперативниот систем
 • Анализа на податоци за потеклото за да се осигура дека правилната слушалка реагира, елиминирајќи ги замените на SIM
 • Не е потребна апликација за преземање
 • Не е потребна интернет конекција
 • Компатибилен со сите паметни и функции телефони
 • Глобално патентиран и одобрен од GSMA
 • Роаминг кој овозможува автентикација на клиентите од каде било

Конс:

 • Сè уште не е широко прифатена како услуга за трансакции од онлајн трговците
 • Новата „офлајн“ технологија го прави подложен на сомнеж, што може да влијае на широко распространето усвојување
 • Информациите за вградување за тоа како да го користите Boloro сè уште не се лесно достапни за сите корисници.
Како да го изберете вистинскиот метод за депозит
Процес на отворање сметка на Болоро

Процес на отворање сметка на Болоро

Како што споменавме претходно, со Boloro нема потреба да преземате некоја апликација или да отворате каква било онлајн сметка. Единственото нешто што е потребно за пристап до Boloro Global Limited е мобилен телефон, со пристап до пораки и вашиот мемориран 4-цифрен пин за успешни трансакции. Бидејќи товарот за отворање сметка не паѓа на потрошувачот, на онлајн трговецот или бизнисот зависи да вчита и да се поврзе со Boloro Global Limited на нивната онлајн продавница или онлајн казино како начин на плаќање меѓу другите опции.

Откако Boloro ќе биде достапен како платежна услуга, се што треба да направите е да го изберете Boloro како опција за плаќање и да продолжите со поврзување на Boloro на вашата банкарска сметка или е-паричник со внесување на вашата „Земја“, „Мобилен оператор“, „Број на мобилен“. " и "Тип на сметка" детали во потребните отворени полиња. Поради фактот што не треба да се отвори сметка со Boloro, не постои одредена старосна граница прикачена на начинот на плаќање. Сепак, ќе треба да се придржувате до старосните ограничувања потребни за да отворите онлајн банкарска сметка или сметка за е-паричник со кој било давател на услуги со кој ќе изберете да банкарувате. Погрижете се да ги знаете старосните ограничувања на вашата банка или давател на е-паричник со посета на нивната веб-страница за повеќе информации.

Процес на отворање сметка на Болоро
Безбедност и безбедност со користење на Boloro

Безбедност и безбедност со користење на Boloro

Како играч, важно е секогаш да останете внимателни кога правите какви било плаќања преку Интернет. Сепак, зголемените нивоа на софистицираност кога станува збор за измамни активности го отежнуваат, а понекогаш и скапо за некој да остане во чекор и да остане безбеден. Boloro го разбира овој проблем, поради што безбедноста и вклученоста се во првите редови на механизмот за плаќање. Преместувајќи ги мобилните плаќања офлајн, Boloro создава дополнителен слој на заштита од онлајн хакирање, имитирање и кражба на идентитет.

Дополнително на ова, Boloro го користи телефонскиот број на клиентот како единствен идентификатор, а со оглед на тоа што практично секој во светот поседува мобилен телефон, овој уникатен начин на плаќање е исто така инклузивен и широко достапен. Со USSD автентикација во реално време, Boloro ја отстранува потребата за преземање апликација на вашиот уред. Со ова, Boloro не само што го штити вашиот идентитет од лоши онлајн актери, туку и од самиот оперативен систем. Бидејќи Boloro го користи вашиот телефонски број, можеби се прашувате како ја ублажува заканата да стигне до неточен корисник поради замената на SIM-картичката. Па, со практичноста на анализата на податоците за потеклото, осигурува дека и точниот број и слушалката одговараат.

Истакнати безбедносни точки

 • Потребно е корисничко знаење. За мобилната трансакција да биде успешна, потребна е меморираната пин, позната само од клиентот, што им отежнува на хакерите да фалсификуваат трансакција.
 • Boloro е офлајн. Протоколот за пораки USSD во реално време преку безбедниот канал на мобилниот оператор ја елиминира потребата за онлајн поврзување.
 • Користи флеш пораки. Кога завршувате мобилна трансакција, пораката за автентикација се става на врвот на апликациите и исчезнува откако корисникот ќе ја потврди автентичноста.
 • Анализата на податоците за потеклото на Boloro осигурува дека точната слушалка е онаа што е постигната
 • Базата на податоци на автентикацијата останува кај стекнувачот на лиценцата, која обезбедува ревизорска трага со тастатура со тастатура со време.
Безбедност и безбедност со користење на Boloro
Откријте други методи за депозит

Откријте други методи за депозит

Иако високоискусниот тим на Boloro се погрижи да биде една од најбезбедните, најпогодни за корисниците и најотпорни на измами за услугите за плаќање за повеќето земји, на многумина може да им се чини дека технологијата „офлајн“ на овој начин на плаќање е сомнителна - предизвикувајќи ги да се вратат назад. до целосно онлајн или начини поврзани со картички за спроведување на плаќања во казино. Со разбирање колку различни и популарни методи за депозит и повлекување на онлајн казино споредете се едни со други, можете да ги измерите добрите и лошите страни на секоја од нив за да го пронајдете начинот на плаќање во казиното што најмногу ви одговара. Еве алтернативни методи за депозит за да откриете што се достапни низ целиот свет:

ВИЗА - Без разлика во која земја се наоѓате, овој начин на депозит е познат како еден од најдоверливите методи на онлајн казино кои прифаќаат плаќања ширум светот. Достапно е низ целиот свет и може да се користи за сигурни и сигурни депозити во најдобро оценетите онлајн казина.

PayPal - PayPal е најкористениот начин на плаќање на онлајн казино долго време. Неговите карактеристики вклучуваат брза обработка на плаќањата, лесна за користење платформа и прифаќање на Paypal каде било во светот - кои се основните причини за неговиот успех како безбедна услуга за трансфер на средства.

Откријте други методи за депозит

Најчесто поставувани прашања

Сѐ што треба да знаете за казината

Што е Болоро?

Boloro е повеќефакторски и повеќеканален мобилен автентикатор кој работи со сите мобилни телефони без потреба од преземање на било која апликација - на тој начин не остава трага во меморијата на слушалката.

Може ли да му верувам на Болоро?

Да. Болоро разбира дека интернетот никогаш не бил дизајниран за безбедни трансакции без измами. Затоа, целосно го избегнува интернетот со користење на безбедниот сигнален слој врзан за вашиот мобилен телефон. Одобрен од GSMA, овој патентиран процес додава дополнителен слој на безбедност за клиентот при завршување на плаќањата преку мобилни телефони.

Може ли да префрлам пари од Болоро на мојата банкарска сметка?

Да ти можеш. Депонирањето со Boloro е едноставно, безбедно и едноставно. Оваа мулти-факторска платформа за трансакции има пристап сличен на банкомат за депонирање пари.

Дали е Болоро бесплатно?

Не. Нема надомест за клиентот. Надоместокот паѓа на различните онлајн трговци кои ја интегрираат оваа беспрекорна услуга на нивните различни платформи.

Колку долго трае повлекувањето на Болоро?

Boloro е речиси инстант, со мобилно известување што се случува во реално време кога се завршуваат повлекувањата.