Најдобрите Онлајн Казино со GoPay

Додека оние како PayPal, Neteller и Skrill го добиваат целото внимание и кредит кога станува збор за е-паричници, GoPay е еден од оние тивки, но сепак звучни изведувачи. Тоа е индонезиски е-паричник лансиран во 2010 година и едно од врвните решенија во земјата од ваков вид. Затоа, не е ни чудо што повеќето онлајн казина што прифаќаат Индонезијци го поддржуваат овој начин на плаќање.

Но, што го прави толку популарен меѓу корисниците? Три работи; лесен е за употреба, брз и безбеден. Една забележлива безбедносна карактеристика е дека корисниците мора да ја потврдат секоја трансакција преку апликацијата GoPay пред одобрување. Одлична банкарска опција за играчи во казино!