Најдобрите Онлајн Казино со Handelsbanken

Handelsbanken е една од најголемите шведски банки. Се грижи за меѓународна клиентела, главно насочена кон клиенти од Северна Европа. Меѓу неговите клиенти има обложувачници, кои ја користат услугата за плаќање за депозити и повлекувања од онлајн казина.

Банката има добра репутација повеќе од 150 години како функционира. Познат е по доверливост, добра безбедност и ефикасна услуга за клиенти, што го прави одличен начин на плаќање за повеќето обложувачи.

Повеќето казина со седиште во Северна Европа го наведуваат Handelsbanken меѓу опциите за плаќање што значи дека обложувачите не се борат да најдат онлајн казина што го прифаќаат начинот на плаќање.

Како да направите депозит со Handelsbanken

Како да направите депозит со Handelsbanken

Користење на Handelsbanken за депонирање средства на ан онлајн казино е прилично лесно. Играчите мора прво да се осигураат дека имаат банкарска сметка на Handelsbanken и дека сметката има доволно средства за депозит. Онлајн казиното мора да го поддржува и начинот на плаќање Handelsbanken.

Играчите мора прво да се логираат на нивните онлајн казино сметки или да создадат сметка ако се нови во онлајн коцкањето. Тие потоа можат да одат на банкарската страница на казиното и да ја најдат опцијата за депозит Handelsbanken. Со кликнување на опцијата, корисниците ќе ги пренасочат кон страницата за онлајн банкарство на Handelsbanken, каде што мора да се логираат користејќи ги нивните ингеренции.

По успешното најавување, следните чекори се да се внесе износот што треба да се депонира, да се потврди дека сите детали се точни и да се овласти трансакцијата. Доколку уплатата се изврши успешно, средствата веднаш ќе бидат депонирани на сметката на казино на обложувачот. Сепак, може да потрае неколку минути ако се исплатат казино со седиште во различни земји.

Надоместоци и ограничувања за депозити

Handelsbanken обично не наплаќа никакви надоместоци за депозити во казина. Меѓутоа, меѓународните трансфери може да привлечат такси за конверзија на валути, кои банката ги наплаќа. Минималниот лимит за депозит е 10 евра, што може да варира во различни онлајн казина. Максималниот износ на депозит е 10.000 SEK дневно.

Како да направите депозит со Handelsbanken
Како да се повлечете преку Handelsbanken

Како да се повлечете преку Handelsbanken

Handelsbanken е одлична опција за повлекување од онлајн казино. Играчите мора прво да се логираат на нивните казино сметки и да го проверат состојбата на нивната сметка пред да започнат со процесот на повлекување. Салдото на сметката треба да биде повеќе од дозволениот минимален износ за повлекување. Исто така, препорачливо е обложувачите да ги поминат условите за повлекување на казиното пред да го започнат процесот за да се осигураат дека нема да направат никакви прекршувања.

Следно, играчот се движи до делот за повлекување на банкарската страница. Повеќето казина обично ги имаат сите поддржани методи за повлекување населени на список. Играчите можат да поминат низ списокот за да го најдат Handelsbanken и да кликнат на него.

Се појавува скокачка страница, на која обложувачите мора да ги пополнат банкарските податоци, како што е бројот на банкарската сметка на која ќе бидат испратени повлечените средства и износот што треба да се подигне. Последниот чекор е поднесување на барањето за повлекување, што обложувачите треба да го направат само откако ќе потврдат дека сите дадени информации се точни.

Време на обработка

Времето потребно за онлајн казината да ги обработат барањата за повлекување на Handelsbanken обично варира во различни казина. Најмногу зависи од тоа колку брзо казиното ќе го процени барањето за повлекување и ќе ја одобри трансакцијата пред да ги ослободи средствата. Вообичаено, тоа трае од три дена до две недели.

Повеќето банки обично испраќаат известувања до сопствениците на сметките за да ги информираат кога парите се депонирани на нивната сметка од онлајн казината. Нешто што треба да се забележи е дека обложувачите не можат да ги искористат повлечените средства за коцкање за време на обработката, без разлика колку време е потребно.

Повлечениот износ обично се симнува од салдото на сметката на онлајн казиното веднаш по поднесувањето на барањето за повлекување. Handelsbanken не наплаќа такси за повлекување без разлика на повлечениот износ. Сепак, некои казина може да наплаќаат такси за обработка на повлекување.

Ограничувања за повлекување

Границите за повлекување на Handelsbanken варираат од едно до друго онлајн казино. Повеќето казина обично имаат пониска граница од 10 евра, но тоа може да биде многу повисоко за казина со високи ролери. Максималниот лимит за повлекување е 10.000 SEK дневно, што е максималниот износ на трансакцијата што го дозволува Handelsbanken. Сепак, границата може да биде помала во некои казина.

Дали е можно да се повлече преку мобилен?

Handelsbanken им дозволува на обложувачите да користат паметни телефони за повлекување средства од нивните казино сметки, се додека казината се погодни за мобилни телефони. Процесот на повлекување е генерално ист како кога користите компјутер. Единствената разлика може да биде во корисничкиот интерфејс, особено за онлајн казина кои имаат мобилни апликации.

Како да се повлечете преку Handelsbanken