Најдобрите Онлајн Казино со MiFinity

MiFinity е едноставен е-паричник управуван од MiFinity UK Limited, компанија за решенија за плаќање. Оперативната компанија е во индустријата за онлајн плаќање повеќе од 18 години. Казината MiFinity се некои врвни дестинации за коцкање преку Интернет за играчите.

MiFinity е е-паричник кој им овозможува на корисниците брзи и заштитени плаќања преку Интернет. Овој начин на плаќање е достапен за играчите на казино и за повлекувања и за депозити.

Тие треба да постават сметка на официјалната веб-страница. Тие исто така можат да ја користат мобилната апликација MiFinity за да вршат трансакции со онлајн казино додека се во движење.

Најдобрите Онлајн Казино со MiFinity
Како да направите депозит со MiFinity

Како да направите депозит со MiFinity

Само регистрираните корисници ќе можат да ги користат услугите за плаќање на давателот. Со зголемувањето на популарноста на мобилните плаќања, компанијата ја создаде мобилната апликација MiFinity за да овозможи плаќања со кој било мобилен уред. Апликацијата ја имаат и Android Play Store и iOS App Store.

Корисниците ќе треба да создадат сметка на MiFinity eWallet без разлика дали ќе изберат да ја користат веб-локацијата или апликацијата MiFinity. Тие мора прво да ја финансираат сметката пред да ја користат. За среќа, компанијата работеше со некои од најпознатите платежни системи, вклучувајќи ги Visa, MasterCard и Trustly. Како резултат на тоа, играчите може да ја вчитаат својата MiFinity сметка користејќи популарни дебитни, кредитни, припејд картички и е-паричник.

Чекорите за депонирање средства на вашата сметка во казино се исти како оние за другите е-паричници. Ќе се отвори нов прозорец откако ќе се најавите на вашата сметка за коцкање и ќе изберете MiFinity од листата на избори за плаќање.
Мора да ги внесете информациите за најавување на вашиот паричник MiFinity, вклучувајќи го вашето корисничко име и лозинка.

После тоа, само треба да ја внесете сумата на пари што сакате да ја испратите во вашето казино за цели на игри. Износот на депозитот ќе биде веднаш достапен на салдото на вашето казино доколку трансакцијата е успешна.

Како да направите депозит со MiFinity
Како да направите повлекување со MiFinity

Како да направите повлекување со MiFinity

Коцкарите во онлајн казината можат да го користат MiFinity за да повлечат пари од нивните сметки. За да се постигне ова, корисниците мора да имаат претходно депонирано средства на нивните казино сметки со овој метод. Иако корисниците го користат начинот на плаќање MiFinity во казината и за депозити и за повлекувања, некои казина ќе го прифатат само за депозити. Играчите прво треба да проверат дали MiFinity може да се користи за повлекување на нивните приходи од онлајн казино. Ако тоа не е опција, тие ќе треба да најдат друг начин на плаќање.

Процесот на повлекување е директен и сличен на искуството на корисниците со другите популарни е-паричници. За да иницираат какво било повлекување, корисниците ќе треба да одат во областа за банкарски методи и да изберат MiFinity како начин на повлекување.

Тие исто така можат да подигнат пари директно од нивната банкарска сметка преку опциите на картичката.

Обложувачите потоа го внесуваат износот на пари што сакаат да го префрлат на нивната MiFinity сметка. MiFinity ќе ја заврши трансакцијата со 4-цифрениот процес на проверка на PIN за да може да ги пренасочи средствата назад на сметката на MiFinity на корисникот.

Време на обработка

Повлекувањата се побавни од депозитите. Оваа разлика во времетраењето на завршувањето на трансакцијата е затоа што операторот на казиното мора да го разгледа барањето пред да го одобри. Пред да се овластат барањата за повлекување, некои казина бараат играчите да исполнат специфични критериуми за бонус. Овие мора да бидат потврдени.

Доколку нема други проблеми, играчите ќе ги добијат парите во рок од 1 или 2 дена. Поддршката за корисници на MiFinity е секогаш подготвена да обезбеди каква било помош што може да ја побара корисникот. Играчите можат да дојдат до нив преку опција за разговор на веб-страницата, социјалните медиуми или е-поштата.

Такси и ограничувања

Повеќето онлајн казина им дозволуваат на обложувачите да прават бесплатни депозити и повлекувања. Меѓутоа, додека користат начини на плаќање за депозити и повлекувања, на играчите може да им се наплатат такси за трансакции. Играчите секогаш треба да ги потврдат овие трошоци пред да продолжат со каква било трансакција во кое било онлајн казино MiFinity.

MiFinity нуди евтина опција за плаќање со провизија за депозит од 1,8 проценти. Корисниците исто така мора да депонираат 1 € за да повлечат средства од кое било онлајн казино.

Општо земено, овие такси се разумни и многу играчи нема да имаат никакви проблеми. Од друга страна, таксите за повлекување може да ги одвратат коцкарите кои се навикнати да прават бесплатни повлекувања од казино користејќи други начини на плаќање.

Огромната банкарска мрежа на MiFinity и локалните избори за плаќање обезбедуваат повлекувања во повеќе валути. Така, корисниците се слободни да комуницираат со кој било на светот. Казиното MiFinity може да постави какви било дополнителни ограничувања за депозит и повлекување. Тие обично се напишани во делот за банкарство или во условите. Играчите секогаш прво треба да ги проверуваат.

Како да направите повлекување со MiFinity