Најдобрите Онлајн Казино со Pay4Fun

Pay4Fun е еден од бразилските дигитални начини на плаќање. Тој е особено популарен меѓу онлајн обложувачите бидејќи се удвојува како опција за депозит и повлекување во повеќето казина.

Друга извонредна причина зошто играчите на онлајн казино прибегнуваат кон користење на овој локален начин на плаќање е неговата ѕвездена безбедносна карактеристика и доверливост. Уште подобро, играчите не треба да ги обезбедуваат своите банкарски и лични податоци со онлајн казина кога вршат плаќања, што дополнително ја подобрува приватноста на Pay4Fun.

Повеќето бразилски онлајн казина прифаќаат Pay4Fun, што го прави префериран избор за многу бразилски обложувачи. Освен што имаат банкарска сметка, корисниците на Pay4Fun мора да имаат 18 години или постари и да имаат валиден број за социјално осигурување.

Како да направите депозит со Pay4Fun

Како да направите депозит со Pay4Fun

Пред да започнат каков било процес на депонирање, обложувачите мора да се регистрираат за услугите на Pay4Fun. Процесот е релативно лесен. Тоа подразбира обезбедување на податоци за идентификација и контакт, вклучувајќи име, број за социјално осигурување и адреса на е-пошта. По успешната регистрација, корисниците можат да ја финансираат креираната сметка на е-паричник со средствата што имаат намера да ги депонираат во казиното.

Обложувачите можат да ги финансираат своите сметки на е-паричник Pay4Fun на два начина. Првиот метод е поврзување на кредитни или дебитни картички со сметката на Pay4Fun, од која средствата може да се префрлат на е-паричникот. Вториот метод е со користење на онлајн банкарски трансфери за да се вчита сметката директно од банкарска сметка.

Играчите потоа можат да се логираат на сметките на онлајн казино на кои сакаат да депонираат средства и да се движат до делот за депозити на страницата за банкарство.

На страницата за депозит, играчите можат да изберат Pay4Fun од списокот со методи за депонирање, што ќе ги пренасочи во скокачки прозорец.

Во скокачкиот прозорец ќе има полиња каде обложувачите мора да ја пополнат својата адреса на Pay4Fun и износот што треба да се депонира. Поднесувањето на информациите ќе ја пренасочи страницата на страницата Pay4Fun, каде обложувачите можат да ја овластат трансакцијата да го завршат процесот. Минималниот износ на депозит за начинот на плаќање е 14 R$.

Како да направите депозит со Pay4Fun
Како да направите повлекување со Pay4Fun

Како да направите повлекување со Pay4Fun

Повлекувањето средства со Pay4Fun е прилично лесно. Опцијата за повлекување на Pay4Fun е достапна во скоро сите мејнстрим бразилски онлајн казина. Процесот може да се разликува малку меѓу различните казина поради разликите во корисничките интерфејси, но основната идеја е иста.

Играчите мора прво да се логираат на нивните онлајн казино сметки пред да започнат со повлекување. Следниот чекор е да го проверите салдото на сметката за да се осигурате дека има доволно средства за да изврши повлекување.

Читањето на условите за повлекување е исто така од суштинско значење. Тоа е затоа што повеќето онлајн казина обично го ограничуваат износот што обложувачите можат да го повлечат.

Може да има и други поставени услови поврзани со времето на повлекување, минималните и максималните износи за повлекување и бројот на повлекувања дневно. Знаењето на сите тие информации може да ви помогне.

Процес на повлекување

За да се повлечат со Pay4Fun, обложувачите мора прво да отидат до страницата за повлекување на казиното. Потоа мора да ја изберат опцијата Pay4Fun од списокот со достапни опции.

Со избирање на Pay4Fun ќе се отвори скокачка страница на која обложувачите мора да пополнат различни детали. Таквите детали ја вклучуваат адресата на сметката на Pay4Fun на која казиното ќе ги испрати средствата и износот што обложувачите сакаат да го повлечат.

Играчите потоа можат да поднесат барање за повлекување откако ќе потврдат дека сите детали за повлекување се точни.

Дневен лимит за повлекување

Pay4Fun дозволува дневен лимит за повлекување од 30.000 R$. Сепак, границата обично варира меѓу многуте бразилски онлајн казина, според нивните услови и услови.

Онлајн казина може да имаат пониски ограничувања за повлекување во зависност од нивната големина и финансиски можности.

Време на обработка

Времето за обработка на повлекување исто така варира меѓу различните онлајн казина. Времето обично зависи од тоа колку време им е потребно на казината да го обработат и одобрат барањето за повлекување пред да ги отпуштат средствата. Во повеќето случаи, потребни се меѓу еден и три работни дена.

Сепак, Pay4Fun обично ги обработува средствата веднаш кога казиното ги ослободува. Тоа значи дека обложувачите можат да пристапат до нивните повлечени средства веднаш откако онлајн казиното ќе ги одобри и испрати средствата.

Дали може да се направат повлекувања на мобилен?

Играчите можат да ги користат своите мобилни уреди за да повлечат средства од нивните онлајн казина преку Pay4Fun.

Сепак, тоа е можно само ако онлајн казината од кои се повлекуваат средствата се достапни на мобилен уред. Процесот на повлекување е генерално ист, без оглед на употребениот уред.

Некои онлајн казина со мобилни апликации го олеснуваат процесот со складирање на информации за повлекување, така што обложувачите не треба повторно да ги внесуваат информациите при следните повлекувања.

Како да направите повлекување со Pay4Fun