Најдобрите Онлајн Казино со PayPlay

PayPlay им овозможува на трговците да прифаќаат онлајн плаќања од обични кредитни картички. Компаниите за онлајн казино можат да го користат овој метод за да ги поврзат нивните постоечки системи.

Обложувачите можат лесно да вршат плаќања користејќи го овој давател на плаќања. Недостаток на плаќањето е што сè уште е релативно нов.

Така, пристапот е моментално, само неколку казина го користат. Сепак, организацијата тесно соработува со големи онлајн казино провајдери за да ги користи нивните услуги. Играчите може да очекуваат овој начин на плаќање да се користи во повеќето онлајн казина во иднина.

Како да направите депозит во PayPlay

Како да направите депозит во PayPlay

Опцијата за плаќање е нова за онлајн казината. И покрај фактот дека само неколку казина го користат, оние што користат PayPlay им го олеснуваат на играчите да ги завршат своите депозити. Депозитите во PayPlay се едноставни за обложување.

Играчот треба само да оди на картичката за плаќање во казино откако ќе најде казино што ќе ги прифати. Овде ќе ги изберат соодветните локални или припејд картички. Услугата PayPlay поврзува истакнати кредитни картички како што се Visa, MasterCard, UnionPay и American Express.

Штом трансакцијата ќе биде потврдена, готовината ќе биде брзо преместена, а играчите ќе можат да ги користат своите пари во онлајн казиното во кое сакаат да ги користат.

PayPlay исто така ги поврзува плаќањата со криптовалути со онлајн казина. Истакнати криптовалути како Биткоин и Етереум може да се користат за плаќање. Сепак, некои онлајн казина вообичаено ќе ги ограничат овие. Играчите ќе сфатат дека оние кои нудат плаќање се многу сигурна алтернатива.

Поголемиот дел од таксите за трансакции на PayPlay се засноваат на оние утврдени со популарни кредитни картички. Овие се обично ниски, па обложувачите не треба да имаат проблеми со нив. Сепак, казината може да наплаќаат дополнителни такси за трансакциите. Пред да одат, играчите секогаш треба да внимаваат на нив.

Како да направите депозит во PayPlay
Како да направите повлекување со PayPlay

Како да направите повлекување со PayPlay

Иако повеќето веб-локации ги прифаќаат овие плаќања, само неколку реномирани онлајн казина нудат повлекувања од PayPlay. Најдобрите банкарски методи и за депозити и за повлекувања се достапни на најдобро оценетите страници.

Повеќето играчи избираат да ги поврзат своите сметки со нивната Visa или MasterCard што ги поврзува PayPlay. Играчите кои ја избираат оваа опција, нема да имаат проблем да ги исплатат своите добивки откако ќе постигнат џекпот во казино или ќе добијат големи игри на рулет.

Играчите можат брзо да повлечат средства користејќи PayPlay без разлика дали се почетници или искусни играчи. Опцијата PayPlay им овозможува да бараат пари навремено и без никакви трошоци.

Како да направите повлекување

Гејмерот ќе избере Повлекување кредитна картичка како следен чекор. Онлајн казина ќе го насочат играчот да го избере начинот на исплата со едноставно барање во картичката за сметки. Visa или MasterCard се најчестите PayPlay картички.

Некои онлајн казина може да бараат од играчите да обезбедат некои документи за доказ за идентитетот. Кога казиното ги бара овие документи, играчите треба да ја изберат дадената опција што им одговара.
Откако играчите ќе го потврдат PayPlay како начин на повлекување, тие треба да го внесат износот што сакаат да го повлечат.

Кога користите MasterCard или Visa, играчите можат да повлечат од 150 до 2.500 долари. Повлекувањето на онлајн казино кредитна картичка обично трае три до четири работни дена за да се заврши и да се испратат парите до играчот.

Како да направите повлекување со PayPlay
Дали играчите можат да се повлечат со мобилен телефон?

Дали играчите можат да се повлечат со мобилен телефон?

И онлајн и офлајн, кредитните картички се исклучително едноставен начин за плаќање. Тие се значително побезбедни и го намалуваат износот на готовина што треба да ја носат корисниците.

Кога станува збор за онлајн плаќањата, тие се и најефективните и еден од најбезбедните начини на плаќање, благодарение на безбедноста што ја обезбедуваат CVV кодовите и дозволата. На играчите ќе им биде едноставно да управуваат со своите средства користејќи ја кредитната картичка PayPlay бидејќи методот е прилично едноставен за користење и за наплата одзема многу малку време.

Кредитните картички се една од најпопуларните опции за плаќање во онлајн казината. Значи, играчите не треба да имаат проблем да најдат таков што ќе им дозволи да ги повлечат своите добивки на овој начин.

Понатаму, интерактивните играчи ќе најдат плејада на веб-базирани казина кои земаат кредитни картички од различни организации. Ова е значајна придобивка бидејќи им овозможува на што е можно повеќе играчи брзо и лесно да управуваат со нивните средства за игри.

Исплатата на добивките од онлајн казино преку кредитни картички, исто така, има предност што е брзо. Во споредба со другите начини за повлекување пари од казиното, овие трансакции обично траат најмалку три работни дена.

Дали играчите можат да се повлечат со мобилен телефон?