Онлајн Казино NeoSurf

Кога барате услуга за припејд картичка која е и сигурна и реномирана, NeoSurf е еден. Лансирана во 2004 година, картичката е една од неколкуте APM интегрирани во трговијата достапни ширум светот, во супермаркети, продавници, интернет кафулиња, киосци, бензински пумпи итн. Меѓу неколку онлајн платформи кои дозволуваат повлекување преку NeoSurf, онлајн казината се вклучени.

Како работи NeoSurf
Како работи NeoSurf

Како работи NeoSurf

За да ги повлечете сите добивки, прво креирајте сметка на официјалната веб-страница на NeoSurf. Внесете лични податоци и играчите се добри. Потоа, тие треба да отидат до нивната сметка во казино, да ја изберат опцијата „Плаќање“, да ги внесат деталите за сметката на NeoSurf и да кликнат зачувај. Секогаш кога ќе победат коцкарите, тие едноставно можат да кликнат на копчето „Повлечете“ за да добијат кредит.

Како работи NeoSurf