Онлајн Казино Paysafe Card

Paysafe Card е производ на Paysafe Group, основана во 2000 година од Удо Милер и четворица други ко-основачи со својата база во Виена, Австрија. Брендот е регулиран од Централната банка на Ирска, користејќи едноставен систем кој им овозможува на корисниците безбедно да вршат трансакции преку Интернет.

Како функционира Paysafe картичката
Како функционира Paysafe картичката

Како функционира Paysafe картичката

Paysafe Card им овозможува на обложувачите да ги повлечат своите добивки директно во нивната картичка која може да се користи за различни трансакции. Играчите можат да се регистрираат на веб-страницата на платниот систем само со нивното корисничко име и лозинка. Потоа поврзете ја нивната сметка на Paysafe Card со нивната онлајн казино сметка каде што се случуваат редовни добивки.

По победата, изберете „повлече“ и обложувачите веднаш го добиваат фондот во нивната Paysafe картичка.

Како функционира Paysafe картичката