Онлајн Казино QIWI

QIWI е фантастична опција за повлекување за играчите на казино од Русија и пошироко. Основана е во 2007 година и е посредник помеѓу поединечни банки и други методи. Популарен е во голем број источноевропски земји, а се прошири и на Блискиот Исток. Тој нуди е-паричник, кој може да се финансира за купување и повлекување во онлајн продавници и казина.

QIWI се користи само од одреден број на онлајн казина. Меѓутоа, кога луѓето ги разбираат услугите и леснотијата на користење QIWI, тој може да стане уште попопуларен. Не треба да се заборави дека QIWI нуди нормални и припејд картички за да се овозможи повлекување на казино.