Онлајн Казино Trustly

Започна во 2008 година, Trustly Group е едно од најдобрите решенија за онлајн плаќање на глобално ниво. Со седиште во Стокхолм, Шведска, шведскиот fin-tech бренд им овозможува на потрошувачите да купуваат и да плаќаат брзо од нивната онлајн банкарска сметка без апликација или картичка. Trustly има деловен модел од сметка до сметка со огромна мрежа која поддржува над 6.300 банки.

Trustly е префериран метод за повлекување во индустријата за коцкање преку Интернет. Повеќето од казина наведени во рангирањето на онлајн казино го поддржуваат Trustly како метод за повлекување. Предностите на Trustly вклучуваат брз пресврт на трансакции и пристапни цени. Што повеќе? Trustly гарантира безбедно и сигурно банкарство.