Онлајн Казино William Hill cash direct

Вилијам Хил Кеш Директно е практично решение за плаќање обезбедено од веб-страницата за онлајн казино и коцкање Вилијам Хил. Начинот на депонирање и повлекување Cash Direct го прави исклучително лесно да се игра во онлајн казина. Достапно е само за играчи од ОК.

Платниот систем работи на припејд ваучери. Секој со сметка на Вилијам Хил може да го купи припејд ваучерот во која било од физичките обложувалници Вилијам Хил низ ОК. Овој ваучер потоа може да се откупи во онлајн казиното, а износот се кредитира веднаш. Ова обезбедува висок степен на анонимност и брзина. Повеќе информации за оваа услуга за плаќање може да најдете подолу.