Онлајн Казино Yandex Money

Иако има десетици процесори за плаќање кои работат во Русија, многу малку се приближуваат до Yandex Money кога станува збор за моќта и досегот. За една милја, овој начин на плаќање е најголем во округот, а поголемиот дел од руското население го претпочита методот за нивните парични трансакции.

Благодарение на својата популарност, Yandex Money го привлече вниманието на онлајн казината кои работат во рускиот регион. Покрај тоа што е безбеден, овој метод е брз и лесен за употреба. И, нуди деноноќна поддршка за клиентите. Ова се само неколку од причините зошто Yandex Money е толку популарен меѓу корисниците, вклучително и играчите на онлајн казино.