Барања за обложување и што треба да знаат новите играчи

Новости

2019-11-07

Барањата за обложување се условите што играчите треба да ги исполнат при отклучување на нивните бонуси за добредојде. Новите играчи треба да се запознаат со нив.

Барања за обложување и што треба да знаат новите играчи

Што користат интернет страниците за коцкање за да придобијат нови клиенти

Пазарот за коцкање е конкурентен и сајтовите за коцкање се борат за нови клиенти. Слично на тоа, коцкањето преку Интернет стана поконкурентно што ги поттикна сајтовите за коцкање да прифатат паметни маркетинг стратегии со цел да придобијат нови коцкари. Некои од триковите што ги користат вклучуваат дарежливи бонуси за пријавување и добредојде.

Дарежливите бонуси за регистрација и добредојде им овозможуваат на новите коцкари да ставаат бесплатни облози. Тие, исто така, даваат парични бонуси на новите играчи за да отворат сметки со нив. Постојат различни начини тоа да се направи. На пример, тие можат да го поклопат првиот депозит со бесплатни готовина, да им дадат бесплатни облози или дури и да им дадат бесплатни готовина.

Преглед на барањата за обложување во казино

Барањата за обложување се условите што играчите треба да ги исполнат за да ги добијат своите бонуси и сите добивки што доаѓаат од тоа. Барањата за обложување се во основа познати како игра преку. Во него се наведува количината на пари што коцкарите треба да ја вложат за да ги активираат своите профити и бонуси.

За бесплатни облози и спортски бонуси, барањата за обложување се обично ниски што ги прави лесно да се исполнат. Во повеќето случаи, барањата за обложување се наоѓаат во списокот со одредби и услови. Ова го прави важно новите играчи да се запознаат со нив за да знаат како да ги добијат своите бонуси и бесплатни облози.

Како функционираат барањата за обложување

Претпоставувајќи дека новите играчи избираат бонуси за депозит, кои потоа даваат бонус за добредојде од 50 проценти до 100 евра, трикот е во зборовите „до“ што значи дека може да биде 100 евра или помалку. Тоа значи дека ако депонираат 50 евра добиваат само 25 евра бонус.

Барањата за обложување се еден начин да се натераат новите играчи да уделат повеќе, бидејќи тие ќе продолжат да депонираат за да добијат повеќе бонуси. Сепак, повеќето луѓе се повеќе разочарани од бонусите за добредојде бидејќи не е лесно да се дојдат. Сепак, добро е да се прочитаат условите и условите бидејќи тие се наведени таму.

Барања за обложување со нивоа

Некои сајтови за коцкање нудат повеќеслојни барања за обложување. Ова значи дека тие нудат скалесто наплата на плаќања што го прави прифатливо за играчите бидејќи тие плаќаат на рати, а не целиот износ. По завршувањето на уплатата, играчот ќе ја плати истата сума како и оној што платил одеднаш.

Пример за нивоа на барања за обложување е ако играчот треба да обложи вкупно 1000 евра во рок од четири месеци, тој може да плати по 250 евра секој месец во следните четири месеци и да го добие бонусот од 500 евра ако бонусот за добредојде е 50 проценти. Ова го олеснува плаќањето отколку еднаш.

Најнови вести

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership
2022-09-24

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership

Новости