Онлајн рулет: Стратегија против Мартингал

Новости

2020-10-13

Стратегија за победа на рулет против Мартингал

Оваа стратегија, инаку позната како Reversed Martingale или Paroli е една од најстарите техники во играњето на играта Рулет, почитувана стратегија за обложување што ја користи гејмерот. Стратегијата за борба против Мартингел е во употреба од 16 век во Италија; сепак, оваа стратегија е популарна преку играта Basset. Во прилог на Рулет казино игра, друго онлајн казино игри со 50% веројатност за победа, како Sic Bo, Craps или Blackjack, сега ја користат оваа стратегија. Ова беше клучна тајна за победа онлајн рулет овие денови.

Онлајн рулет: Стратегија против Мартингал

Стратегијата против Мартингејл - Такт

Стратегијата против Мартингејл тврди дека гејмерот одржува прогресивен модел на обложување по секоја победа. Оваа стратегија ве советува да го удвоите вашиот облог по претходна победа во следниот облог. Ова се спротивставува на стратегијата Мартингејл каде што следите секоја претходна загуба со облог за следниот облог да биде двојно поголем од износот штотуку изгубен.

Анти-Мартингејл Најдобар пазар за обложување

Дури и маркетите за облози се најповолните облози за ставање на оваа стратегија, со ова, гејмерите се подготвени да добијат шанса од 50/50. Овие облози се нарекуваат „Одворешни облози“. Надворешните облози вообичаено се ставаат на одредени области од табелата на редовните рулет маса, таквите области се надворешниот периметар на масата за рулет, ќе ги идентификувате со следново: The Low ~ 1-18 или Високо ~ 19-36, црвена или црна, парна или непарна.

Идеологија

Теоријата е дека ако играчот може да изгуби некое време и време по време, истата судбина ќе се повтори, освен овој пат, играчот може да има среќа да има долги последователни победи. Затоа, секогаш вложувајте двојно повеќе од вашиот претходен облог на вашиот следен облог кога возите слична победничка серија за да го зголемите вашиот субсидирам. Иако Martingale тврди дека после секој пораз го удвојувате вашиот облог, Anti-Martingale ви го кажува токму спротивното - односно, по секоја победа, можете да го удвоите вашиот облог. За почеток, мора да се погрижите да го обложите вашиот прв облог што е можно помалку, веројатно со минималниот облог на маса и да бидете сигурни дека играте на пазарот Even bets. Двојно следниот облог до победничка површина. Запомнете, сепак, дека секогаш кога ќе изгубите облог, мора да го ресетирате системот со враќање на најмалата сума што сте почнале да ја обложувате.

Илустрација

Тоа е директен натпревар помеѓу поразен и победнички појас. Дали треба да бидете збунети за тоа како ќе ги направите врвовите? Можете да го видите овој понатамошен расчленување, секоја загуба ве враќа на минималниот облог со кој започнувате, додека го удвојувате облогот за секоја победа. Ќе изгубивте 4 единици ако започнете со 1 единица во серија на загуби од 4 вртења. Но, може да завршите со шеснаесет единици ако направите ненадејна победничка серија од 4 вртења.

Онлајн рулет: Стратегија против Мартингал

ПРЕСМЕТКА:

Победничка серија од 16 единици - Серија губитници од 4 = добивка од 12. Навистина, низа од добивки ќе и овозможи на вашата банка огромно зголемување и со тоа ќе акумулира некои профити откако ќе мора да ги надоместите вашите загуби. Сепак, запомнете дека техниката сè уште има тесно грло. Може да го уништи ако не се вратите на почетната основна почетна сума за обложување.

Заклучок:

Секоја стратегија за коцкање, без разлика колку е розова боја, има своја вистинитост на ризик и затоа играчите мора да одат со претпазливост дури и кога луѓето сакаат да одат напорно ако се проклето сигурни во својата стратегија. Како што може да се случи долга низа на порази, победничката серија може да оди и во издолжена низа. Сега замислете да извршите двоен облог од вашата претходна победа во следниот влог. Крајна линија, што и да знаете кога да се откажете. Најчесто, во секоја точка на профит, направете пауза.

Најнови вести

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership
2022-09-24

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership

Новости