Преглед на игра на зарове | Играјте и освојувајте игра на зарове онлајн

Новости

2021-05-22

Eddy Cheung

Craps е рангирана меѓу најзабавните игри за играње на било казино кат. Оваа игра на маса се игра со две коцки и повеќе чипови, со учество до дваесет играчи. Но, благодарение на технологијата, играчите сега можат да ги искусат возбудувањата од играње глупости насекаде, во секое време користејќи онлајн игра на зарове. Значи, овој пост за преглед на игра на зарове ќе погледне како да играте и да победите во оваа забавна игра.

Преглед на игра на зарове | Играјте и освојувајте игра на зарове онлајн

Што е игра на зарове?

Craps е игра на маса која се игра во круг со играчи кои наизменично пукаат и фрлаат коцки. Главната цел е да се предвиди вредноста на коцките што ќе ги фрли стрелецот. Играта започнува со тоа што гејмерите се обложуваат на првото фрлање на коцките, понекогаш наречено „Come Out Roll“. Овде, гејмерите одлучуваат дали коцките ќе постигнат 11 или 7 (Поминете облог) или 2, 3 или 12 (Не положувајте облог).

Кругот на обложување престанува ако вкупната вредност на коцките е 11 или 7 (природно) или 1, 3 или 12 (заровења). Ако вредноста на коцките е 10, 9, 8, 7, 6, 5 или 4, вредноста станува „Точка“ што ја започнува следната фаза.

Распоред на табелата за игра на зарове

Пред да ставите залог за глупости вашето омилено онлајн казино, од витално значење е да научите неколку работи за распоредот на табелата. За среќа, повеќето живи дилери со задоволство ќе ви го објаснат ова.

Стандардна табела за игра на зарове има две страни лево и десно со слична шема. Интересно е што нема разлика во игра на двете страни. Наместо тоа, дизајнот го прави беспрекорно за повеќе гејмери да користат слична табела. Исто така, им олеснува на шефовите на босовите да управуваат со табелата за време на зафатени сесии за игри.

Подолу се дадени други вообичаени облози што можете да ги поставите на табела за глупости, освен облогот Pass Bet и Not Pass Bet:

  • Дојдете - Овој облог е прилично сличен на облогот Pass. Сепак, не може да се направи за време на „Come Out Roll“. Ако обложувачот фрли 7 или 11, облогот Come ќе се исплати веднаш. И ако се тркалаат 12, 3 или 2, облогот Come губи. Ако е различен број, тој автоматски станува Точка. Повторно превртување на бројот на Поен пред да пукате 7, исто така може да ви го освои облогот Come.

  • Не доаѓај – Како што навестува името, облогот Don't Come е спротивен на облогот Come. Единствената сличност е тоа што и двете не можат да се направат во „Come Out Roll“. Тоа, рече, играчите може да се обложуваат или стрелецот да фрли 12, 3 или 2 во облогот Не дојди. И ако се тркала различен број, тој станува Точка. Очигледно, ќе се надевате на 7.

  • Поле - Во овој тип на обложување, обложувачите предвидуваат дали стрелецот ќе даде 11, 10, 9, 8, 4 или 3. Добрата работа во облогот на теренот е што можете да ги удвоите или тројните парите ако се обложите на коцки удирајќи 12 или 2.

Онлајн игра на зарове Куќа Еџ

Во глупости, треба да очекувате да најдете различни предности на куќата за различни облози. На пример, облозите „Помини“ и „Дојди“ имаат предност од 1,41%, додека облозите „Не поминувај“ и „Не дојди“ се попогодни за коцкар со 1,36%. Изненадувачки, ставањето облози на 4 или 10, 5 или 9 и 6 или 8 имаат нула предност. Генерално, играта со зарове им нуди на обложувачите една од најпрофитабилните можности да заработат лесни пари.

Заклучок

Откако ќе го прочитате овој пост за преглед на игра на зарове, вашиот прв облог за игра на зарове треба да биде еден клик подалеку. Но, пред тоа, одвојте време и научете ги предностите, шансите и исплатите. Ова ви овозможува да ја распоредите најдобрата стратегија за обложување, во зависност од барањата на играта. Конечно, и што е најважно, играјте онлајн игра на игра на зарове со помош на субсидирам.

Најнови вести

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет
2022-09-27

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет

Новости