Што треба да знаете за ВИП и програмите за високо ролери

Новости

2019-11-07

Eddy Cheung

Ако сакате да станете ВИП играч во казино, тогаш овие совети ќе ви дадат одреден увид за тоа што е ова и како да го направите тоа ако ова е за вас.

Што треба да знаете за ВИП и програмите за високо ролери

ВИП-програми и награди за високи ролери

Постојат многу различни поволности и стимулации што ги нудат онлајн казината. Тие го прават тоа затоа што ова е толку конкурентна индустрија. Секое од казината треба да понуди нешто што тие сметаат дека е подобро од другите. Тие треба да го направат ова и за новите играчи и за постоечките играчи.

Новите играчи често се примамливи со бонуси за стартување како бонуси за добредојде. Но онлајн казина исто така, треба да создадат начини за да се осигураат дека нивните постоечки играчи ќе останат и дека се редовни депоненти. Некои играчи ја користат платформата за казино само повремено, додека други се редовни и тие се оние кои се класифицирани како многу важни играчи.

Како да станете ВИП играч

До станете ВИП или често се нарекува висок ролери, играчот прво треба да ги прегледа политиките на казиното. Ова често ќе ги наведе границите за некој да достигне ВИП статус. Во повеќето случаи, ова е релативно висока сума во однос на депозитите што ги прави играчот.

Некои казина, исто така, ќе им судат на ВИП лицата според нивното обложување и кои игри ги играат. На пример, има некои слотови кои се сметаат за слотови со високи ролери што значи дека минималниот опсег на обложување може да биде висок. Истото важи и за игрите на маса, има некои игри кои се резервирани за високи ролки.

Предностите да се стане ВИП играч

Казината кои имаат ВИП програми имаат неколку примамливи понуди за оние играчи кои се вклопуваат во оваа категорија. На пример, тие може да понудат некои ексклузивни бонуси за депозит, како што е бонус за усогласување. Друга понуда може да бидат ексклузивни игри за ВИП или промоции кои се достапни само за нив.

Играчите кои ќе станат ВИП играчи ќе ги искористат придобивките од каква и да е ВИП-програмата. Некои може да понудат враќање на готовина на нивните ВИП играчи, што може да значи дека казиното ќе им понуди одреден процент од парите назад на нивната сметка за играње во зависност од тоа колку обложувал играчот направил за одредено време.

Наоѓање на најдобрите ВИП програми

Првиот пристап што треба да се преземе е дека новиот играч на платформата за онлајн казино треба да ги прегледа политиките и потоа да направи споредба на нив во однос на другите онлајн казина што им се допаѓаат. Ова може да се направи пред да станете член на страницата.

Треба да се донесе одлука дали играчот може да си дозволи да стане ВИП или висок валјак. Не секој може да си дозволи да го направи бројот на депозити и износот потребен за да се постигне овој статус. Ова треба да се мери наспроти стимулациите што се нудат.

Најнови вести

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет
2022-09-27

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет

Новости