Боку ограничувања и надоместоци за трансакции со онлајн казино

Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
WriterАна Стојановска (Ana Stojanovska)Writer

Boku е начин на плаќање преку Интернет кој ви овозможува да ја финансирате вашата сметка на онлајн казино користејќи кредит од вашиот мобилен телефон, што го прави Боку еден од најприватните и најбезбедните начини на плаќање бидејќи сите ваши плаќања се појавуваат како повици на вашата сметка. Од таа причина, депозитите на онлајн казиното на Боку стануваат сè попопуларни.

Во оваа статија, ќе разговараме за лимитите на депозитот на Boku и таксите за трансакции со онлајн казино. Продолжете да читате за да дознаете повеќе за депозитите на онлајн казино преку Boku.

Боку ограничувања и надоместоци за трансакции со онлајн казино

Ограничувања на депозити на Boku за онлајн казина

Ајде да зборуваме за ограничувањата за трошење што се применуваат додека правите депозити на онлајн казино користејќи Boku. Прво, секоја сметка на Боку е ограничена на само 35 плаќања дневно по телефонски број.

Второ, секоја сметка на Боку е ограничена на одредена сума за поединечни трансакции. Овие ограничувања зависат од земјата во која се наоѓате. За да ви ги олесниме работите, еве целосна табела со лимитите на депозитите според секоја земја што го поддржува Боку:

ЗемјаЛимит на трошење
АвстралијаСите оператори: 150 AUD / 30 дена
Канада

Сите оператори: 200 CAD / 30 дена

50 $/месец на Bell, 400 $/месечно на други оператори

КинаСите оператори: 150 јени / 30 дена
Сингапур

Сите оператори: 230 SGD / 30 дена

200,00 S$ месечно

Јужна АфрикаСите оператори: 2000 ZAR / 30 дена
ШпанијаСите оператори: 350 евра / 30 дена
Шведска

Сите оператори: 2000 SEK / 30 дена

2000 SEK (околу 213 €) месечно

ШвајцаријаСите оператори: 270 CHF / 30 дена
Обединето Кралство

Сите оператори: 30 GBP / ден

Сите оператори: 150 GBP / 30 дена

Надоместоци за трансакции на Боку за онлајн казина

Како што ја финансирате вашата сметка на онлајн казино користејќи Boku, ќе мора да платите и некои такси. Сепак, точната сума ќе зависи од онлајн казиното што го користите.

За да ја проверите оваа сума, одете во делот за депозит на онлајн казиното и потоа одете во делот за опции за депозит. Повеќето казина ги прикажуваат сите надоместоци за секој начин на депозит веднаш до тие опции во делот за опции за депозит.

За среќа, овие давачки се на долната страна. Во некои случаи, нема да мора да плаќате никакви такси. Овие ниски давачки се исто така една од главните причини зошто многу луѓе го сметаат Боку за еден од најдобрите начини на плаќање преку Интернет.

Ограничувања за повлекување Boku за онлајн казина

Границите за повлекување Boku за онлајн казина се нула. Со други зборови, не можете да го користите Boku за повлекување средства од вашата сметка на онлајн казино.

Boku е решение за онлајн плаќање кое ви овозможува да вршите онлајн плаќања користејќи кредит од вашиот мобилен телефон. Секое плаќање што го правите користејќи Boku ќе се појави на вашата телефонска сметка како повик во вредност од цената на онлајн трансакцијата што сте ја направиле.

Ако сакате да повлечете средства од вашата сметка на онлајн казино, ќе мора да користите некоја друга опција за повлекување достапна во онлајн казиното. После тоа, можете да ги искористите тие средства за да го кредитирате салдото на вашиот мобилен телефон и да го користите тоа салдо на мобилен телефон за плаќања со помош на Boku.

Надоместоци за повлекување Boku за онлајн казина

Оттогаш, не можете да повлечете средства од вашата сметка на онлајн казино користејќи Boku Boku е решение за плаќање што го користи кредитот на вашиот мобилен телефон за плаќања. Од таа причина, не мора да се занимавате со такси за повлекување Boku во онлајн казина.

Иако нема да имате многу проблеми да пронајдете онлајн казино што прифаќа Boku, треба да ги проверите сите опции за повлекување пред да се посветите на казиното. Не сакате да завршите со куп средства во онлајн казино без начин да ги повлечете.

About the author
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
Ана Стојановска (Ana Stojanovska)
За

Ана Стојановска е динамична личност во светот на онлајн играње во Северна Македонија. Со страст кон технологијата и локалните нијанси, таа се специјализира за локализација на содржината на онлајн казина за да резонира со македонските ентузијасти.

Send email
More posts by Ана Стојановска (Ana Stojanovska)

Што ќе се случи ако некој друг го користи мојот телефонски број за плаќања во Боку?

Кога ќе се внесе телефонски број за време на процесот на депонирање на Boku, на тој телефонски број се испраќа текстуална порака за потврда. Мора да се одговори со „Y“ за да се потврди плаќањето. Ако некој друг го користи вашиот телефонски број за плаќање Boku, ќе добиете порака со барање да ја потврдите трансакцијата и таа нема да биде завршена без ваша потврда.

Како да направите сметка на Boku за онлајн плаќања.

Не треба да креирате сметка за да користите Boku. Потребен ви е само активен телефонски број. За да го користите Boku, изберете го како начин на плаќање додека правите депозити, внесете го вашиот телефонски број и потврдете ја трансакцијата преку текстуална порака.

Може ли да користам Boku ако имам припејд телефонски број?

Да. Можете да го користите Boku за плаќање без разлика дали имате припејд или постпејд телефонски број.

Како се кредитира салдото на мојот мобилен телефон кога користам Boku?

Ако имате припејд број, кредитот на вашиот телефонски број ќе биде одбиен. Доколку имате постпејд план, трансакцијата ќе се појави во вашата месечна сметка како повик во вредност од износот на трансакцијата.

Дали треба да плаќам такси додека ја финансирам мојата онлајн казино сметка преку Boku?

Тоа зависи од казиното бидејќи секое онлајн казино има различна структура на надоместоци за различни начини на плаќање. За среќа, трансакциите на Боку обично имаат ниски надоместоци во онлајн казината.

Мобилна погодност: користење на Boku за трансакции со онлајн казино на вашиот телефон

Мобилна погодност: користење на Boku за трансакции со онлајн казино на вашиот телефон

Boku презема единствен пристап кон решенијата за онлајн плаќање. Boku е платен систем кој им овозможува на корисниците да вршат плаќања користејќи го својот мобилен кредит, што значи дека корисниците не мора да поминат низ процесот на финансирање на посебен е-паричник пред да извршат плаќање. Благодарение на функцијата за наплата на мобилни кредити, Боку станува сè попопуларен во индустријата за онлајн казино.