Исплата од 2 милиони долари за играч на 1xBet од акумулатор со 44 настани

1xBet

2021-07-27

Eddy Cheung

Сите ја знаат детската басна за Али Баба и четириесетте крадци. Нашол складиште со богатство и добро го искористил за доброто на своето семејство. Толку многу од нас сонувале за инстант богатство и за крај од бајките. 

Исплата од 2 милиони долари за играч на 1xBet од акумулатор со 44 настани

Во денешната реалност, нема потреба да патувате во Арабија и да пребарувате пештери со богатство. Меѓутоа, во 2021 г сè уште можете да станете богат преку ноќ со ставање облози на 1xBet. 44-годишниот жител на Алмати Мухажан тргнал на тој пат до среќата. Член на 1xBet од 2019 година, Мухажан даде неверојатно предвидување кое се оствари. Неговата импресивна прогноза беше неверојатно точна и вредеше да се подетални овде. 

Вистинска радост за набљудување

Играчот обложувал во една од водечките светски обложувалници, 1xBet во вкупна вредност од 100 илјади тенге (238 долари). Мухажан точно ги предвиде исходите од облогот со акумулатор на настани од 44, собирајќи неверојатни 876.682.300 тенге, што е еквивалентно на над 2 милиони долари! Таквата неверојатна добитна награда несомнено ќе ги привлече и мотивира играчите да се обложуваат со 1xBet. 


Исплата од 2 милиони долари за играч на 1xBet од акумулатор со 44 настани

Во едно неодамнешно интервју, Мухажан спомна дека се обложува исклучиво на фудбал. Тоа е затоа што и самиот е фудбалер. Затоа, тој е запознаен со правилата на игра, а резултатите го потврдуваат тоа. Тој го избра 1xBet за различните опции за обложување, а слободата за обложување на кој било начин е непобедлива.

Постојат неограничени опции за обложување со акумулатор, супериорни коефициенти, па дури можете да се обложувате на ист тим кој игра на различни турнири. Ја сака слободата на избор, поради што преферира 1xBet. 

Исплата од 2 милиони долари за играч на 1xBet од акумулатор со 44 настани

Тој продолжи дека сака големи облози со акумулатор бидејќи добивките може да бидат значителни. Сепак, тој беше на работ во последните неколку натпревари, знаејќи колку е блиску до победата. Тој изјави дека со преостанати три или четири натпревари, исходот е сосема можен, и тогаш нервите почнуваат! 

Последниот натпревар беше ноќе, а кога сè се вклопи на своето место, едвај можеше да им поверува на сопствените очи. Беше потребно време да потоне; на почетокот беше надреално и не можеше да поверува. На крајот, сепак, ја разбудил сопругата за да и покаже што се случило. Беше воодушевен што парите од наградата се појавија на неговата сметка за кратко време. Неговото салдо од нула стана 2 милиони долари за миг. 

Имено, селекциите на акумулатори не беа оние со најголеми коефициенти; најголемата била 1,48. Поголемиот дел од облозите беа за европските натпреварувања и водечките фудбалски фаворити во европските првенства. Упорната тактика великодушно го награди прогнозерот. Мухажан рече дека ќе ги потроши своите добивки во добротворни цели, бидејќи неговата сопруга управува со добротворна организација за бездомни животни во Алмати. 

Првото нешто што тој има намера е да им помогне на оние на кои им е потребна. Задоволството од едно вакво добро дело е неизмерно, а веќе се обезбедува финансиска помош со отплаќање на долгови на локалните ветеринарни амбуланти, што е голема радост. Способноста да помогнете ја надминува самата победа кога гледате луѓе како плачат од среќа од она што се случува.

Што има намера да прави Мухажан со неговите добивки од 1xBet?

Се разбира, не секој може да помогне толку многу; сепак, Мухажан води успешен бизнис и нема потреба да купува луксузни автомобили или скапи недвижнини.

Добивката лежи во пораката, желбата да им се помогне на оние на кои им е потребна. Според победникот, ако навлегувате во тоа со позитивни намери да ги споделите добивките со сиромашните, тоа може да биде рецептот за успех. На крајот сè се спои совршено, а во Казахстан се појави нов милионер!

Ова не е прв пат играчите на 1xBet да добиваат астрономски награди. На почетокот на 2020 година, друг жител на Алмати доби исплата од 9 милиони тенге на 1xBet. Сепак, сегашните 876 милиони поставија нов рекорд, најголемата награда за исплата во историјата за онлајн обложување во Казахстан и ЗНД. 

Победата на Мухажан уште еднаш го потврдува водечкиот статус на 1xBet меѓу светските обложувалници. Затоа, остварете ги вашите соништа со бајка што завршува на 1xBet.

Најнови вести

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership
2022-09-24

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership

Новости