Топ 10 Asia Live Tech Онлајн Казино

Asia Live Tech е основана во 2011 година и е значајна по тоа што е првиот провајдер на софтвер Bitcoin iGaming во регионот. Како што сугерира неговото име, таа е со седиште во Азија. Обезбедува неколку живи онлајн казино игри на маса, како што се baccarat, Fan Tan, Dragon Tiger и други онлајн игри популарни во азиските казина.

Неговото широко портфолио вклучува и околу 40 онлајн слот игри, повторно со широко азиски теми и опфаќајќи ја азиската популарна култура, митови и знаменитости. Згора на тоа, обезбедува азиски лотарија и кено игри и спортско обложување.

Популарните казино игри вклучуваат Бали, Зомби партија и Кинески император.