Топ 10 Asylum Labs Онлајн Казино

Азил Лабс со седиште во Калифорнија е основана во 2013 година и остави голем впечаток на пазарот за социјални игри, преку сопствената универзална платформа ArcLight.

Неговите друштвени игри и слотови во стилот на онлајн казино споделуваат многу исти атрибути, тие се шарени дизајни и многу карактеристики на игра што прават секој што игра да се чувствува многу вклучен. Неговите друштвени игри собраа голем број следбеници, популарни поради нивните иновации и карактеристиките базирани на заедницата. Нејзините онлајн казино игри се помали по број, но се преполни со функции и бонуси, и повторно изградени кон целта на Asylum Lab да создаде заедница за онлајн казино игри.

Популарните казино игри ги вклучуваат Beauty and the Beast, Congo Bongo и Paywire.