Топ 10 Betradar Онлајн Казино

Еден од брендовите под Sportradar, Betradar, е основан во 2001 година и е движечка сила во глобалната индустрија за обложување и iGaming. Наместо традиционални онлајн казино игри и слотови, Betradar се фокусира на е-спорт обложување. Неговиот софтвер и производи за коцкање ги користат стотици обложувалници, обложувалници и онлајн казина ширум светот.

Betradar, исто така, се грижи за љубителите на спортот кои сакаат да играат во онлајн казина нудејќи решенија за игри. Тие вклучуваат виртуелен фудбал, виртуелна кошарка и тенис во игра, од кои сите се инспирирани од вистински спортски турнири, имаат 3D графика и различни можности за обложување.

По кои казино игри е најпознат Betradar?