Топ 10 Booongo Gaming Онлајн Казино

Booongo е развивач на софтвер специјализиран за производство на слот игри. Нивниот акцент е на HTML игрите, дизајнирани со импресивна графика, кои сигурно ќе го привлечат вниманието на секој ентузијаст на слотовите. Искуството со играчите е приоритет за оваа компанија. Некои од игрите по кои се препознаени се Star Gems, God's Temple Deluxe и 88 Dragon.

Најнови вести

Националното казино го додаде Буонго Вуконг
2021-10-17

Националното казино го додаде Буонго Вуконг

National Casino лансираше неверојатна слот игра наречена Booongo Wukong. Главниот лик на играта е мајмун по име Вуконг.

Надградба на дизајнот на UI/UX на Booongo Rolls
2021-09-03

Надградба на дизајнот на UI/UX на Booongo Rolls

Бунго, ан развивач на онлајн казино игри, го ажурираше и го надгради својот софтвер за промо интерфејс со цел да изгради посилна врска помеѓу главната игра на секоја од своите игри и неговите гејмифицирани карактеристики.