Топ 10 Charismatic Games Онлајн Казино

Релативно новодојденец во светот на играње онлајн казина, Charizmatic Games е основана во 2018 година и е снабдувач на онлајн видео слотови. Самата компанија обезбедува слотови за многу поголеми Bet Solutions.

Нејзините казино игри имаат поволни RTP и очигледно е дека е посветено многу внимание на деталите во графиката и анимациите. Нејзините теми се привлечни и многу од онлајн слотови се засноваат на мистерии со загатки кои треба да се решат на патот. Има интересна и разновидна употреба на бонуси кои ги одржуваат неговите игри свежи и привлечни.

Неговите популарни казино игри вклучуваат капетан на пиратите, обложувалница и мистеријата на Фаберже.