Топ 10 Concept Gaming Онлајн Казино

Concept Gaming е мал развивач на софтвер за казино, основан во 2010 година и со седиште во Обединетото Кралство. Компанијата главно е специјализирана за производство на мобилни и онлајн игри за оператори за спортски книги, покер, бинго и онлајн казино.

Со партнерството со Microgame, Concept Gaming произведе возбудливи наслови на игри. Познат е и по својата робусна и динамична софтверска платформа која лесно може да се интегрира во широк опсег на сајтови за игри. Провајдерот разви над 50 игри користејќи технологија CSS5, Flash AS2/3 и HTML, што ги прави игрите лесно достапни на прелистувачот и за инстант и за режими за играње за преземање.