Топ 10 Dragoon Soft Онлајн Казино

Во споредба со своите конкуренти, Dragoon Soft е млад снабдувач во светот на онлајн коцкањето. Основана е дури во 2018 година. Првично, овој развивач се зафати да развие висококвалитетен и привлечен софтвер за коцкање за азискиот пазар. Навистина, треба да се запомни дека културните разлики влијаат и на преференциите на казиното. Гледајќи го успехот на нивните производи за толку краток период, најмалку што може да се каже е дека облогот беше успешен. Веројатно поради овој успех Dragoon Soft сега бара да се прошири на меѓународните пазари. Дали ќе им понуди вистинска конкуренција на ѕвездените програмери? Нема сомнеж за тоа.