Топ 10 EGT Interactive Онлајн Казино

EGT Interactive, основана во 2002 година, е офлајн и онлајн провајдер софтвер за игри за казина. Нејзиното седиште е во Софија, Бугарија. Со повеќе од десет години како професионални програмери, EGT Interactive доби некои медали во индустријата за игри.

EGT обезбедува повеќе од 400 казино игри, кои вклучуваат игри на маса, покер и слотови. Покрај волшебната графика и карактеристиките на играта, EGT соработуваше со други провајдери за да гарантира висококвалитетни игри и услуги. Игрите се дизајнирани со генератор на случаен број (RNG) за да се обезбедат непристрасни резултати.

Сите интерактивни игри на EGT се достапни преку мобилни и десктоп уреди, бидејќи се овозможени HTML5.