Топ 10 Eye Motion Онлајн Казино

Eye Motion е реткост во светот на онлајн казината; компанија со седиште во Ерменија. Основана во 2014 година од веб-развивач кој стана развивач на игри, оваа мала компанија произведе некои доста визионерски онлајн слотови.

Во последно време, компанијата назначи голем број нови вработени, вклучително и нови програмери и менаџери за продажба, што сугерира дека сигурно е на нагорна траекторија.

Неговите слотови се инвентивни, со теми и идеи кои не се плашат да ги оспорат нормите на онлајн казиното. Визуелно, неговите понуди можеби не се зачудувачки, но тие го надоместуваат тоа со солидна игра.

Популарните казино игри вклучуваат Beating Slot, Old Armenia Slot и Dizzying Fruits.