Топ 10 Gamomat Онлајн Казино

Со седиште во Германија, Gamomat е развивач на софтвер за онлајн казино кој е специјализиран за возбудливи игри со видео слот. Кога започна во 2008 година, првично се фокусираше на копнените казина; сепак, компанијата се впушти во онлајн казино индустријата неколку години подоцна.

Gamomat поседува лиценци од органот за игри на Малта и Комисијата за игри на Обединетото Кралство и работи во десетици јурисдикции. Некои од прикажаните наслови на видео игри на компанијата се Take 5, Ramses Book и Sticky Diamonds, од кои сите имаат висок потенцијал за победа. Уште повеќе, сите наслови на игри во портфолиото на Gamomat беа подложени на тестирање и одобрување од BMM Testlabs.

Најнови вести

Зошто играчите ги сакаат игрите на Gamomat
2020-11-05

Зошто играчите ги сакаат игрите на Gamomat

Gamomat е плоден развивач на софтвер со повеќе од 250 игри и ги опфаќа сите истакнати жанрови. Во прилог на подобрување на слотови, џекпот игри и видео покер за онлајн казина, Gamomat исто така се развиваат за копнениот сектор. Нивните понуди се произведени со користење на најновата технологија и се целосно погодни за мобилни телефони.