Топ 10 Golden Rock Studios Онлајн Казино

Голден рок студио е компанија со седиште во Британија формирана во 2019 година. Иако како компанија е релативно нова, таа има огромно искуство во својот менаџерски тим и веќе добро го користи ова на пазарот на онлајн казино.

Тој нуди широк спектар на казино игри од онлајн игри на маса, како рулет и блек џек, до видео слотови. Голден Рок на својата веб-страница наведува дека нејзините игри се произведуваат со играчи во првите редови на нивните идеи и тоа значи дека неговите слотови имаат некои уникатни карактеристики на играта и механика за бонус.

Популарните онлајн казино игри вклучуваат Gold 'N' Rocks, Volatile Slot и The Dream Machine.