Топ 10 Habanero Online Casino

Ова е добро почитувана компанија која обезбедува онлајн казина со софтвер за игри од 2013 година. Тие се лоцирани во Јужна Африка и имаат целен пазар низ целиот свет. Заедно со слотови, компанијата нуди софтвер за HTML5 игри на маса, што овозможува одлична игра за мобилни уреди. Помеѓу понудите на играта се Oceans Tall и Coyote Crash.

Најнови вести

Хабанеро до одбележување на Денот на Свети Патрик со Слот за манија на виножито
2023-03-02

Хабанеро до одбележување на Денот на Свети Патрик со Слот за манија на виножито

Уште еднаш, пристигна празничната сезона на Свети Патрик, со сè што изгледа зелено и златно. И за да ја прослави смртта на првиот светец-заштитник на Ирска, Хабанеро, излезе со Rainbow Mania!