Топ 10 High 5 Games Онлајн Казино

Основана во 1995 година, High 5 Games е најголемиот независен провајдер на игри во индустријата за онлајн казино. Нејзиниот тим од софтверски инженери, математичари, програмери и уметници разви над 450 игри кои се играат онлајн во 150 земји, опфаќајќи шест континенти.

Создаде некои од најреномираните брендови во светот на онлајн казиното, вклучително и Triple Double Da Vinci Diamonds, Golden Knight и Beer Barrel Bash, а успехот на неговите игри доведоа до тоа да освои бројни награди во индустријата низ годините.

Нејзиното портфолио на игри постојано се проширува, а компанијата останува на самиот врв и во индустријата за онлајн казино и во светот на традиционалните копнени казина.