Топ 10 Inbet Games Онлајн Казино

Наградуваниот Inbet Games има 18 години онлајн казино искуство на својот врат, и е еден од водечките провајдери за софтверски решенија на пазарот. Inbet Games има импресивно портфолио на игри за истражување со иновативни и шарени дизајни.

По кои казино игри се најпознати Inbet игрите?
По кои казино игри се најпознати Inbet игрите?

По кои казино игри се најпознати Inbet игрите?

Inbet Games обезбедува целосна постава на казино софтвер, одговорен за генерирање на некои од најпопуларните онлајн игри. Ова ги вклучува игрите како што се Fortune, Shake и OldKeno. Кога станува збор за создавање слотови со висок калибар, нема разочарување, бидејќи игрите како Greedy Fruits и Phoenix Fruits се меѓу нивната колекција.

По кои казино игри се најпознати Inbet игрите?

Најнови вести

Inbet Games постигна договор со Салса
2020-11-06

Inbet Games постигна договор со Салса

Salsa Technology и InBet Games, b2b софтверска компанија, склучија договор каде и двете онлајн казино Компаниите за игри можат да споделуваат висококвалитетна премиум содржина за да ја зголемат глобалната видливост. Оваа нова соработка ќе овозможи Salsa Technology да ги обезбедува своите водечки на пазарот Видео Бинго игри на платформата на Inbet.