Inbet Games постигна договор со Салса

Inbet Games

2020-11-06

Salsa Technology и InBet Games, b2b софтверска компанија, склучија договор каде и двете онлајн казино Компаниите за игри можат да споделуваат висококвалитетна премиум содржина за да ја зголемат глобалната видливост. Оваа нова соработка ќе овозможи Salsa Technology да ги обезбедува своите водечки на пазарот Видео Бинго игри на платформата на Inbet.

Inbet Games постигна договор со Салса

Во замена, Inbet ја вградува својата неверојатна низа на наслови во платформата за агрегатор на игри за технологија Salsa, бидејќи тие имаат за цел да се прошират на растечкиот пазар во Латинска Америка.

Обединувачкиот фактор помеѓу давателот на казино игри Inbet и технологијата Салса

Салса е амбициозен проект со пионерска платформа за собирање игри во Латинска Америка и станува сè понагласен низ целиот свет. Тие отсекогаш се стремеле да бидат навистина мултинационална организација со извонредни технолошки решенија. Најновата синергија со InBet ја покажува нивната ангажираност за поголем напредок и сè позначајно глобално присуство. Со нивната незаменлива локализирана деловна свест, InBet сега има пристап до силна база на клиенти и пазар во Латинска Америка.

Менаџерот за глобален развој на бизнисот на Salsa Technology Виктор Аријас рече:

„Inbet има богато искуство со iGaming и неговите игри се доказ за успехот што бизнисот продолжува да го има. Возбудени сме што можеме да го објавиме овој договор за размена на содржини и да очекуваме силни резултати“

InBet е почитуван мултинационален снабдувач на B2B решенија за игри и забавни сектори со досие за постигнување меѓународен бизнис. Брендот е достапен во 42 земји на четири континенти - Европа, Африка, Блискиот Исток, Северна Америка и Латинска Америка. Тие добија различни почести и глобално признание за 18-годишно искуство во производство на производи во целосен циклус.

Коментирајќи ја револуционерната двојна интеграција, извршниот директор на IGaming од InBet рече:

„Возбудени сме што соработувавме со Salsa GAP бидејќи ова е фантастична можност за нашата компанија и услуги да го зголемат уделот на пазарот во регион кој претходно не беше толку достапен. Салса прави одлична работа во отворањето пазари каде што на потрошувачите им се потребни нашите типови Играчите ги ценат двете игри на нашите компании на различни локации, и ова е одлично време да се спои сè."

Inbet Games исто така соработува со EvenBet Gaming

EvenBet Gaming, провајдер на софтвер за онлајн игри, откри дека го проширува својот онлајн производ откако склучи партнерство со InBet Games за да го вклучи својот динамичен производ за покер. Соопштението доаѓа бидејќи прометот на покер преку Интернет продолжува да расте на глобално ниво, потпомогнат од унапредувањето на погодноста за корисниците онлајн покер игри .

InBet Games има за цел да генерира постојани награди со својата разновидна технологија за покер, која може да се вгради во пакетите за игри за да обезбеди воспоставени награди низ основните KPI - особено во време кога ефикасната вкрстена продажба и интеракцијата на играчите се значајна пречка за играчите. EvenBet обезбедува исклучително успешно решение за покер „клуч на рака“ кое обезбедува и дава мултифункционална функционалност, вклучувајќи одлична ефикасност и приспособливост. Овој препознатлив производ сега го подмладува вертикалниот производ кој некогаш бил игнориран од многу оператори

Партнерството нуди и револуционерен производ за покер на InBet Games, кој се појави моќен центар во индустријата за игри на ЗНД, бидејќи го обезбедува своето портфолио со целосен пакет и се обидува да го прошири своето глобално присуство низ Источна Европа, Латинска Америка и Африка.

Влијанието на растечката љубов за покер игрите на оваа зделка

Брзиот пораст на паметните телефони и покер-производите кои се погодни за корисникот значително придонесуваат за порастот на приходите од онлајн покер, така што, имајќи предвид дека EvenBet веќе се упатува кон просперитетни пазари со своето проширување на DFS, не е изненадување што сега е исто така гледајќи ги изгледите на индустријата за онлајн покер.

Извршниот директор на Групацијата Дмитриј Старостенков За партнерството:

„EvenBet и InBet Games се две нови сили на сцената за игри, со страст за развој на флексибилни софтверски решенија. Нашата цел е да им понудиме на операторите најлесна интеграција на пазарот, додека играчите уживаат во најпотопните производи за ангажирање и подобрување игра, придвижувана од некои уникатни математички мотори“

Најнови вести

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет
2022-09-27

Крајниот водич за шансите за подобри резултати во рулет

Новости