Топ 10 Inspired Онлајн Казино

The Inspired Gaming Group е развивач на софтвер со седиште надвор од Лондон и е водечки снабдувач на казино игри и производи за коцкање за операторите за игри ширум светот. Компанијата, исто така, работи со огромен број терминали за виртуелни игри низ целиот свет. Главните производи на компанијата се нејзините игри со услуги во живо, виртуелни спортови, слотови и бинго игри.

Компанијата поседува широко портфолио на разновидни и иновативни игри кои ги примамат сите типови играчи и им овозможуваат пријатно искуство. Тие се првенствено познати по нивната линија на игри Centurion. Inspired е лиценциран од реномирани комисии за коцкање, како што се оние од ОК и Алдерни.

Најнови вести

Inspired лансира три онлајн слотови за својата летна постава
2023-08-10

Inspired лансира три онлајн слотови за својата летна постава

Претходно овој месец, Inspired Entertainment, водечки снабдувач на иновативни слотови, ја објави првата рата од својата летна колекција на онлајн слотови. Според инвеститорот, овие слотови доаѓаат со различни теми и игра.