Топ 10 Kalamba Games Онлајн Казино

Основана во 2016 година, лесно може да се тврди дека Kalamba Games е релативно нов провајдер на казино игри во индустријата. Сепак, компанијата веќе ја надминува својата тежина ако бројот на игри во казино што ги има развиено досега е нешто што може да се помине. Всушност, има најмалку 300 игри развиени од компанијата. Овие игри може да се најдат на најмалку 200 онлајн казина.

Каламба Игри е со седиште во Малта, но има канцеларии и во Полска. Нејзините операции се лиценцирани од Органот за игри на среќа на Малта. Покрај големиот асортиман на слотови, Kalamba Games може да се пофали и со пристојна колекција на игри на маса, вклучувајќи блек џек и рулет.