Топ 10 Kiron Interactive Онлајн Казино

Kiron Interactive со седиште во Јужна Африка е основана во 2001 година и продолжи да се етаблира како еден од најистакнатите снабдувачи на онлајн спортски игри. Всушност, неговото портфолио на казино игри не вклучува никакви онлајн слотови.

Сепак, навистина се истакнува во својата област, нудејќи огромна листа на виртуелни спортови и за онлајн казина и за продавници за игри. Неговата платформа е врвна и нуди беспрекорно прикажување и висококвалитетна графика на нешто помалку од 20 виртуелни спортски игри.

Kiron Interactive, исто така, нуди избор на игри со број, вклучувајќи кено и тркачки рулет, и некои казино игри за инстант добивки, како што се Dashing Derby и Platinum Hounds.