Топ 10 MetaGU Онлајн Казино

МетаГУ е софтверска компанија од Лондон. Тие главно се фокусираат на пишување системи за управување со онлајн казино и малку производство на игри. Многу од нивните игри, вклучувајќи ги и Totem Treasures и Diamond Goddess, се слот машини, развиени по барање на клиентите.

Насловите се компатибилни со HTML5. MetaGu презема многу работи во позадина, како што се поддршка, маркетинг и тестирање за своите клиенти за да обезбеди побрз распоред за објавување на нови игри. Следствено, пазарот е подобрен бидејќи гејмерите се секогаш подготвени да играат онлајн казина. Разновидноста на MetaGu ги виде тие да соработуваат со големите онлајн казино етикети како што се OpenBet и GTS. MetaGu разви комерцијална рамка, Cargo™, која го олеснува развојот на нови онлајн казино програми.