NetEnt's Divine Fortune Megaways: Целосен преглед

NetEnt

2021-09-05

Katrin Becker

Играњето во онлајн казино е за возбудливо уживање, а NetEnt сака сите што ги играат игрите да го прават тоа од вистинските причини: да се забавуваат. Промовирањето на одговорното играње е клучна компонента на нашата мисија.

NetEnt's Divine Fortune Megaways: Целосен преглед

Divine Fortune Megaways™ го доби лансирањето производ на годината на престижните Глобални награди за игри: Лондон 2021 година, што ја прави една од најуспешните игри на NetEnt во 2020 година. - играше на топ листите во Европа и САД, и порази уште девет од најголемите изданија во индустријата во изминатата година.

Divine Fortune Megaways беше огромен комерцијален успех на сите наши пазари и ние сме среќни што судиите на Глобалните награди за игри го препознаа тоа. Со оглед на тоа колку фантастични наслови беа објавени во претходните 12 месеци, да се биде избран за лансирање на производ на годината е голема чест.

Како да играш

Користејќи го избирачот LEVEL, изберете ниво на облог. Изборот COIN VALUE се користи за поставување на вредноста на монетата. Бројот на монети достапни за обложување се прикажува во КОИНСИ. MAX BET ги користи максималните линии за обложување и моменталната вредност на монетата кога играте на највисокото ниво на облог. MAX BET мора да се кликне двапати за да се одигра кругот на посакуваното ниво кога се игра на помалото ниво на облог.

Принципот на играта е јасен. Платната табела ги одредува добитните комбинации и плаќања. Се плаќа само највисоката победа по линија за обложување, а победите мора да бидат со цел да се платат од лево кон десно. Освен за добивки за време на играта со Џекпот бонус, сите добивки во монети плаќаат исклучиво на линиите за обложување.

Карактеристики на играта

Нема награди за погодување која карактеристика е најзабележлива! Случајниот модификатор на ролна во слотови MegaWays ја менува висината на симболот на секоја ролна со секое вртење. Како резултат на тоа, количината на можности за победа се менува секој пат кога играчот ќе го притисне копчето за центрифугирање, што го прави искуството на играта многу непредвидливо и обезбедувајќи им на играчите можност да победат големи.

Победите на MegaWays се добиваат со совпаѓање на симболи во која било позиција на три или повеќе соседни ролни, почнувајќи од најлевата ролна до најдесната ролна. Бројот на MegaWays се множи со количината на симболи на секоја од ролните за време на секое вртење. Достапни се вкупно 117649 MegaWays. Бројачот на MegaWays го прикажува вкупниот број на MegaWays за време на центрифугата.

Повторно спин на Falling Wilds

И во главната игра и во бесплатните вртења, откако симболот Wild ќе се појави на ролните и ќе се доделат сите добивки на облози за тој спин, секој симбол на Wild се поместува за една позиција надолу на тркалата и се доделува повторно вртење Falling Wilds.

Карактеристика: Wild on Wild

Дојдете заедно, диви! Функцијата Wild on Wild се активира кога симболот Wild ќе слета на локација окупирана од Falling Wild симбол во главната игра или за време на бесплатните вртења. Симболот Wild се шири за да ја пополни целата ролна кога е вклучена функцијата Wild on Wild.

Бесплатни вртења се активираат кога четири или повеќе симболи за бесплатни вртења се појавуваат каде било на макалата во главната игра, дури и за време на повторното вртење Falling Wilds. Проширени дивини и три посебни симболи за бонус победа изобилуваат со бесплатни вртења.

Најнови вести

Уругвај се приближува до легализација на онлајн казина
2022-09-17

Уругвај се приближува до легализација на онлајн казина

Новости