Топ 10 Old Skool Studios Онлајн Казино

Основана првично во 2010 година, Old Skool Studios е развивач на софтвер за казино игри со седиште во Канада. Нивната главна канцеларија се наоѓа во Ванкувер, но тие соработуваат со компании и оператори ширум светот за да ги обезбедат своите услуги. Откако се лиценцирани од Комисијата за коцкање во ОК, нивните услуги се докажани како вистински и доверливи.

Old Skool Studios ја започна својата работа во социјалниот простор за игри на казино, но го прошири своето портфолио и беше едно од првите партнерски студија кои се приклучија на Microgaming. Нивните игри се кодирани во HTML5, со што се обезбедува висок степен на оптимизација за непречено распоредување и работа. Old Skool Studios имаат за цел да донесат иновативни, висококвалитетни игри во индустријата.