Топ 10 Platipus Gaming Онлајн Казино

Platipus Gaming е развивач на софтвер за онлајн казино посветен на опремување на пазарот за игри со уникатни слотови за казино и игри на маса. Откако е основан во 2010 година, Платипус континуирано ја зајакнува својата библиотека со висококвалитетни слотови за онлајн казино, како што се Rhino Mania, Bison Trail и Chinese Tigers.

Со оглед на тоа што HTML5 е централен во развојот на играта на Platipus, овој развивач на софтвер ужива неограничено достапност меѓу платформите. Платипус несомнено е на патот кон величината, благодарение на огромното портфолио на игри што продолжува да дава. Додека Platipus Gaming е лоциран и лиценциран во ОК, во голема мера е ориентиран да се грижи за азискиот пазар.