Топ 10 PlayStar Онлајн Казино

Основана во 2015 година и со седиште во Тајван, PlayStar произведе обемна листа на онлајн слот и игри на маса за казино, која продолжува да расте.

Неговите онлајн слотови се базираат на азиски теми и култура, како што може да се очекува, но имаат многу функции за игра, различни структури на линија за плаќање, некои навистина убави графики и солидни анимации. Што се однесува до онлајн казино игрите, тие имаат мешавина од уникатни карактеристики и добри бонуси и се пријатни за играње. PlayStar, исто така, има уникатна линија на игри за риболов и голем број онлајн игри со карти.

Популарните казино игри ги вклучуваат China Empress, Rich and Happy и Dog Bless You.