Топ 10 Playtech Online Casino

Playtech припаѓа на раните онлајн провајдери за коцкање кои започнаа веќе во 90-тите. Компанијата започна во 1999 година од Теди Саги во Тарту во Естонија. Во 2001 година, Playtech го доби нивниот корисник на лиценца за онлајн казино и започна. Во 2006 година, компанијата се најде на листата на AIM пазарот на Лондонската берза, давајќи ѝ пазарна вредност од околу 1 милијарда американски долари, статус на еднорог.

Најнови вести

Најдобри онлајн слотови на тема Ноќта на вештерките во 2022 година
2022-10-31

Најдобри онлајн слотови на тема Ноќта на вештерките во 2022 година

Ноќта на вештерките е прослава која се одржува на 31 октомври секоја година. За време на овој празник, луѓето им оддаваат почит на сите починати души со присуство на забави со костими за Ноќта на вештерките, палење огнови и резба на тикви. Некои луѓе дури присуствуваат на црковните служби и палат свеќи покрај гробиштата за да се сетат на своите најблиски. 

Уживајте во мистично искуство со Начините на Феникс на Playtech
2021-12-06

Уживајте во мистично искуство со Начините на Феникс на Playtech

Се сеќавате на хитот на Betsoft Dragon & Phoenix? Да, така стана вообичаен дуелот Змеј против Феникс во повеќето прегледи на онлајн казино. Но, уште пред лансирањето на оваа игра, Playtech веќе го претстави онлајн слотот Ways of the Phoenix.