Топ 10 Sigma Games Онлајн Казино

Тимот на Сигма е создаден во 2003 година од искусни експерти за игри кои сакаат да направат привлечни, квалитетни и забавни игри за првенствено машка публика која сака интензивни искуства со игри.

Сигма е сè за акциониот жанр и користи заеднички пристап за создавање игри кои резултираа со взаемно почитување и доверба во целата индустрија. Најголемите издавачи и дистрибутери на игри сега ги користат игрите на Sigma на интернет. Игрите се достапни и на физички локации. Компанијата всушност се обидува да го прошири својот досег и да ги открие своите достигнувања преку настани и други прикази.

Новите хит игри за помладата публика продолжуваат да ги туркаат игрите на Sigma на пазарот.