Топ 10 Storm Gaming Online Casino

Storm Gaming произведува игри и за копнени и за онлајн казина. Основано во 2002 година, неговото портфолио се протега низ повеќе од десетина земји. Голем број партнерски договори со онлајн казино компании потпишани во втората половина на 2010-тите укажуваат на тоа дека компанијата оди од сила до сила на нејзините соодветни пазари.

Неговите онлајн слот игри се измамнички. На прв поглед изгледаат како едноставни и јасни игри со ролни, но кога ќе ги играте, станува очигледно дека имаат многу повеќе суштина со прогресивна игра, иновативни понуди за бонуси и уникатна презентација, сето тоа доаѓа до израз.

Неговите популарни казино игри вклучуваат Bar Star, Captain Cashfall и Railroad Riches.