Thunderkick најавува нов слот

Thunderkick

2020-11-27

Тандеркик напредува со нивниот развој на серијата Crystal Quest, а сега планираат да лансираат уште една серија наречена Arcane Tower по играта наречена Deep Jungle. Ова продолжение, со намера да удри во магична кула, го има истиот главен лик, Џема. Ја додава вообичаената одлична графика и завршува со огромен потенцијал, но и голема нестабилност и забава како првата игра.

Thunderkick најавува нов слот

Ова ново игри е предвидено да биде лансирана на 9 декември 2020 година. Овде ќе го истакнеме главниот аспект на игрите на кои може да се очекува со нетрпение.

Можност за победа вградена во новата кристална потрага на Thunderkick: Arcane Tower

Предвидете го ова процеп да има висока нестабилност, но за повеќето тоа ќе биде исклучително профитабилно, а само за мал број би било опасно. Сепак, RTP е во ред, со 96,17%, прилично многу од она што би го предвиделе.

Arcane Tower обезбедува широк спектар на облози по спин, а математичкиот модел генерира споредлива статистика како порано, но има мало подобрување во сите, со исклучок на потенцијалот. RTP забележа подобрување од 96,14 проценти на 96,17 проценти овој пат, додека Gemma останува крајно непредвидлива како порано, можеби дури и потехнички гледано, но не доволно за да направи значителна разлика.

Crystal Quest: Arcane Tower Slot карактеристики

Лавините ќе им бидат познати на повеќето играчи. Тие се нарекуваат каскадни макари во други слотови, меѓу разни други имиња. Тие ќе се вртат околу елиминацијата на победничките симболи и дозволувајќи им на другите да дојдат на достапните позиции. Ова може да доведе до нови бранови на победи и продолжување на лавините, сето тоа во едно платено вртење кое може да продолжи да испорачува нови комбинации на овој начин.

Мрежата - Потрагата по кристали: Тајната кула

Во моментот кога ќе се вчита екранот со прскање, се појавуваат сомневања дека е речиси сличен на првата игра со залог за бесплатно вртење и бесконечен мултипликатор. Од таму се префрлате во просторот за игра каде што поставувањето е многу Thunderkick, што значи мрежа 6x4, користејќи 4.096 начини за да добиете можности, исто како и претходно.

Поврзани макари, каде што до 6 соседни макари ќе се синхронизираат при почетно вртење, е еден случаен додаток. Секоја поврзана ролна станува клон еден на друг идентично. Во центарот на синџирот Лавина, овој атрибут не постои.

Распрснувањето, кое дава 12 бесплатни вртења со 3 на макари, е иконата на ковчегот за богатство со малку мрачен изглед. Било кои две наградуваат три дополнителни бесплатни вртења за време на приказната функција, а секое расејување по две додава по 2 вртења без ограничување колку ќе бидат.

Теми и дизајн

Визијата на почетокот не личи на Арканска кула. Екранот е врамен со некои стари дрвја, свеќи и книги, но кулата може да се види во далечината додека симболите паѓаат на секое вртење или се експлодираат од мрежата со компонентата Лавина. Arcane Tower концептуално нема ништо на Deep Jungle.

Crystal Quest: Arcane Tower ќе ни ја прикаже Гема како главен лик, прикажувајќи волшебна тематска игра, каква што може да очекувате од фантастичен универзум. Содржината е добра, но не се разликува од другите слотови кои се однесуваат на слични приказни. Тоа е анимиран шаблон. Ова ќе вклучува поедноставени W луди икони, распрскувачи на ковчезите со богатство, Црвени волшебници, кристален херој, плус 6 виолетови, сини, црвени, зелени, кафеави и жолти кристали за иконите.

Заклучок - Потрагата по кристали: Тајната кула

Гледано како целосно опремен наслов, оваа алатка на Thunderkick во Crystal Quest: Arcane Tower е уште поквалитетна, многу достапна. Има самоуверен, анимиран изглед што студиото го прави навистина добро, подобрено со мазна графика и кога иконите ќе се срушат на своето место или кога победниците ќе се разбијат од кадарот, пријатни звучни ефекти.

Кога играат меѓусебно, функционалноста е исто така фантастична, што придонесува за она што може да биде возбудлива кулминација. Накратко, ако сакате отпуштен слот како играч, Crystal Quest: Arcane Tower несомнено би бил идеален за вас.

Најнови вести

Уругвај се приближува до легализација на онлајн казина
2022-09-17

Уругвај се приближува до легализација на онлајн казина

Новости