Yggdrasil повторно изненадува со слот за богат мултифлај

Yggdrasil Gaming

2020-04-22

Eddy Cheung

Провајдерите на софтвер за игри често не го привлекуваат интересот на онлајн гејмерите, но тие всушност треба. Важно е играчот да разбере од каде доаѓа играта што ја играат. Угледот на давателот ќе ја одреди безбедноста и леснотијата на играње на играта. 

Yggdrasil повторно изненадува со слот за богат мултифлај

Игдрасил е еден од провајдерите кои си создадоа ниша меѓу најдобрите даватели на игри. Тоа го направи со производство на постојан проток на висококвалитетни игри. Овие игри се дефинирани со естетски пријатни карактеристики, лесно играње и безбедност. Најновото во оваа листа на изданија е слотот Multifly.

Слот Multifly

Иако е тешко да се воведе нешто ново во слот-игрите, оваа всушност го прави тоа. Ги носи играчите на патување во длабока џунгла исполнета со животни. Тоа е олицетворение на авантурата, бидејќи планинарот сака да ги надмине пречките и опасностите што ги претставуваат овие ѕверови за да собира мултипликатори. Во центарот на сето тоа има пет камелеони. 

Тие фаќаат светулки додека играта продолжува, заработувајќи му на играчот големи награди со повеќе уловени светулки. На патот, играта има прекрасни карактеристики како Dropdown Wins и разни дивини. Има и нова функција позната како MultiMAX која ја прави играта уште поинтересна.

Функцијата MultiMAX

Основната функција на оваа функција е да ги умножува победите. Секоја победа што ја добива играчот може да добие меѓу еден и пет множители. Ова значи дека играчите можат лесно да акумулираат победи. Ретко која игра е преполна со толку дарежливи множители, па оттука ова е силна карактеристика на слотот Multifly.

Ова е важен дел од играта на кој играчите треба да внимаваат. Кога камелеонот ќе се распрсне до три, дополнителните вртења се добиваат автоматски. Од друга страна, паѓачката карактеристика прави победничките симболи да исчезнат (паѓаат) оставајќи простор за појавување на други победнички симболи.

Играње на слотот Multifly

Слот Multifly е исто толку лесен за играње како и секој друг слот, но повозбудлив за учество. Неговата тема прави добра авантура, а новите функции го издвојуваат од обичните слот игри. Играчите кои бараат забавна, платежна слот игра треба да го добијат овој наслов на Yggdrasil.

Yggdrasil не само што победи со овој нов слот Multifly. Провајдерот на софтвер стана наслови со игри како Temple Stacks, кои се покажаа како хит меѓу многу играчи. Yggdrasil бара да го промени начинот на кој луѓето го доживуваат слот-игри и казино игри воопшто.

Новиот слот Multifly на Yggdrasil што ја менува играта

Yggdrasil се покажа како сила на која треба да се смета во производството на софтвер за игри со слот. Лансирањето на слотот Multifly е уште едно прво на ова поле.

Најнови вести

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership
2022-09-24

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership

Новости