Yggdrasil Gaming соработува со Peter & Sons за да ги објави Robin-Nottingham Raiders

Yggdrasil Gaming

2021-08-16

Katrin Becker

Робин Худ, покрај тоа што е легенда, е и значајна икона на поп културата. Нема ниту еден човек на оваа планета што не го слушнал името на Робин Худ и неговите весели луѓе. Како ограбувале од богатите и давале на сиромашните. Секој што ги слуша приказните на Робин Худ веднаш посакува да биде тој. Па, со лансирањето на Robin-Nottingham Raider, вашата желба можеби ќе се оствари!

Yggdrasil Gaming соработува со Peter & Sons за да ги објави Robin-Nottingham Raiders

Робин - Нотингем Рајдерс

Robin-Nottingham Raiders е најновата игра во авантуристичката серија во која се појавува Робин Худ. Играта беше лансирана од Игри на среќа Yggdrasil кои одлучија да се здружат со партнерот на YG Masters, Peter & Sons за да го објават овој апсолутен удар на играта. Играта буквално ве пренесува во ерата на Робин Худ и ви овозможува да ги регенерирате авантурите на самиот легендарен Робин Худ.

Поставување на играта

Играта е заснована на градот Нотингем каде што Робин Худ ги водеше своите рации врз угнетувачките богати тирани од општеството. Играчите го гледаат Робин и неговата група одметници како се подготвуваат за нивните рации каде што ќе го дадат својот плен на сиромашните.

Механика

Играта се одликува со 12 основни симболи на играта. Симболите се базирани на познати ликови од легендата за Робин Худ. Има и моќни бонуси за бесплатни вртења, како и максимална победа до 121.500 пати од активираниот облог. Сите овие имаат слот играчи возбудени насекаде!

Специјална карактеристика

Играта 5x4 има а специјална функција за бесплатно центрифугирање. Функцијата се активира кога 3 или повеќе симболи за расејување ќе слетаат на ролните на слотот. Ако можете да ги исполните условите, можете да бидете наградени со дури 15 бесплатни вртења.

Има и посебен див систем. Ова може да се случи по случаен избор бидејќи дивините може да се трансформираат во посебни дивини. Овие специјални диви се собираат во метар со девет слотови. Штом мерачот ќе се наполни со посебните дивини, играчот може да активира повторно вртење каде што дивите ќе паднат на решетката по случаен избор. Во режимот на бесплатни вртења, ако играчот собере три посебни дивини, се формира кластер. Секој од овие кластери му доделува на играчот 3 бесплатни вртења. Секој круг дивините талкаат на нови позиции со секое вртење. 

Robin - Nottingham Raiders во продолжението на Robin- Sherwood Marauders кое беше објавено претходно оваа година. Ова е четврто лансирање на наслови од студиото како партнер на YG Masters. Играта се напојува со GATI, најсовремената технологија на Yggdrasil. GATI се одликува со способност да им овозможи на партнерите да користат веќе конфигуриран комплет со алатки подготвен за регулација, кој е способен да произведува врвна содржина.

Yggdrasil Gaming навистина ни покажа на што се способни со објавувањето на Robin-Nottingham Raiders!

Најнови вести

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership
2022-09-24

NetEnt Goes Dutch with Holland Casino Partnership

Новости