Топ 10 ZITRO Games Онлајн Казино

Основана во 2007 година, Zitro Games полека, но сигурно се етаблира во индустријата за онлајн казино.

Првично како снабдувач на видео бинго, компанијата продолжи да ја шири својата листа на казино игри и, на почетокот на 2016 година, се пресели во онлајн слотови. Таа напредна до степен до кој сега има над 300 членови на персоналот кои работат од нејзината база во Барселона.

По кои казино игри се најпознати Zitro игрите?
По кои казино игри се најпознати Zitro игрите?

По кои казино игри се најпознати Zitro игрите?

Нејзиниот водечки производ за видео бинго комбинира мазна и стилска графика со огромна библиотека на игри. Во исто време, неговите онлајн казино слотови се слично елегантни со одлични теми и квалитетни звуци и анимации.

Неговите најпопуларни игри вклучуваат Mystic Egypt, Daruma Mystery и Dragon Year.

По кои казино игри се најпознати Zitro игрите?