21casino Преглед 2024 - Affiliate Program

21casinoResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
БонусБонус $1.000 + 100 бесплатни вртења
Широк избор на слотови
Чист дизајн
Најнови игри
Поддржано
Потврдено
Безбедно
Широк избор на слотови
Чист дизајн
Најнови игри
21casino is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Како можете да се приклучите на придружна програма?

Многу е лесно да се приклучите на придружна програма и можете да го направите тоа во 3 лесни чекори: · Регистрирајте се на веб-страницата на казиното · Промовирајте го казиното · Започнете да заработувате пари

Дали вреди да се приклучите на придружна програма и колку можете да заработите?

Дали вреди да се приклучите на придружна програма и колку можете да заработите?

Стандардна структура на комисијата

Провизијата што ја добивате се разработува како процент од NGR и се пресметува во текот на еден календарски месец. Процентот што го заработувате се заснова на бројот на нето приходите во тој месец објаснети во табелата подолу.

Net Revenue

Commission % of NGR

0-5.000

25%

5.001-15.000

30%

15.001-30.000

35%

30.000+

40%