About CasinoRank

Нашата приказна

Што ако има место на интернет исполнето со независни, непристрасни критики за казино?

Тоа беше прашањето што ги собра основачите на CasinoRank во 2017 година. Оттогаш видовме многу брз раст, а денес CasinoRank еволуираше во една од најпрестижните веб-страници за рангирање во индустријата.

Имајќи повеќе од 25 години комбинирано искуство, ние сме тим од експерти за казино кои имаат за цел да ви ги обезбедат сите информации што ви се потребни за да го добиете вашето коцкање.

Нашата мисија

Има тони онлајн казина таму, но кое е најдобро за мене?

Сите сме се сретнале и сме играле во казина каде што нешто не се чувствувало... сосема во ред. Вие сте единствени, а исто така и вашиот стил и вкус на коцкање. Затоа вие го заслужувате најдоброто од најдобрите, без да морате да правите мачни истражувања.

Не грижи се, ти го имаме грбот.

Бројот на игри, бонуси, понуди и даватели на казино може да биде огромен и тешко е да се знае од каде да се започне. Доаѓаме на работа секој ден бидејќи има премногу неизвесност во индустријата. Доаѓаме на работа секој ден за да ви го олесниме коцкањето и ја сакаме секоја минута од тоа.

Доаѓаме на работа секој ден бидејќи нашата мисија не е само да ве водиме, туку и да ви помогнеме да ја прилагодите вашата сопствена, совршена авантура.

Нашето јадро

Ние се стремиме да бидеме де факто извор на информации и помош за сите играчи ширум светот. Нашиот код на работа е едноставен:

Искреност: Дел од прегледите не се виножита и еднорози, туку оценети факти и вистински информации собрани од нашите експерти. На казино-индустријата и треба повеќе искреност, а ние гарантираме чесност во целата наша работа.

Знаење: Нашиот тим од експерти и уредници работи напорно за да се осигура дека сите вести, водичи и прегледи се проверени со факти и ажурирани. Сакаме да учиме и се надеваме дека ќе споделиме со вас сè што научивме.

Грижа: Колку и да е забавно коцкањето, тоа може да биде опасно за некои луѓе. Затоа многу сериозно ги сфаќаме работите како одговорното играње и зависностите од коцкање. Се грижиме за вас и обезбедуваме многу помош на нашата веб-страница, доколку ви треба.

Нашата визија

Сите ние сме за ефикасност. Кога сè е собрано на едно место, можете да се вратите, да се опуштите и да уживате во казиното што најмногу ви одговара.

Наша цел е да го направиме изборот на казино најлесната работа во светот и имаме за цел да бидеме центар за сè казино, така што ќе ги имате сите основни алатки за кога ќе влезете во џунглата за коцкање.